ηλικιωμένος τζάμι
Love story 62 χρόνων/ Φωτογραφία: TikTok/ Alicia Barber
LOVE STORY

«Θέλω να είμαι μαζί σου»: Το κλάμα μιας γιαγιάς με Αλτσχάιμερ όταν βλέπει τον σύζυγό της πίσω από το τζάμι -Είναι 62 χρόνια μαζί


Κάθε μέρα ο Μπομπ Μπάρμπερ, πρώην πυροσβέστης από τη Νέα Υόρκης, επισκέπτεται τη σύζυγό του Λόρεν, στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων. Η ιστορία τους έχει γίνει viral.

Η Λόρεν έχει Αλτσχάιμερ και ο Μπομπ, με τον οποίο είναι παντρεμένη 62 χρόνια, είναι ο μόνος άνθρωπος που αναγνωρίζει. Ακόμα και τώρα, που η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε καραντίνα, ο Μπομπ συνεχίζει να επισκέπτεται τη σύζυγό του, ωστόσο, καθώς δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις λόγω της πανδημίας, κάθεται απ’ έξω και μιλά στο άλλο του μισό πίσω από ένα τζάμι.

Πριν λίγες μέρες, η κόρη τους μαγνητοσκόπησε μια από τις συναντήσεις τους και η εγγονή τους ανέβασε στη συνέχεια το βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο TikTok. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές και είναι πραγματικά συγκινητικό να το παρακολουθεί κανείς.

«Θα ήθελα να ήμουν μαζί σου» λέει η Λόρεν στο βίντεο ενώ την ακούμε να κλαίει που δεν είναι μαζί με τον σύντροφό της, με τον οποίο μετρούν πάνω από μισό αιώνα κοινής ζωής. «Και εγώ θα ήθελα να ήμουν μαζί σου, αλλά υπάρχει αυτή η αρρώστια τώρα και δεν μπορούμε. Υπάρχει ένας νέος ιός και γι’ αυτό όλοι φορούν μια μάσκα. Πρέπει να διατηρούμε αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή», ενώ προσπαθεί να την παρηγορήσει.

@aliciajbarber1

I have never seen a love more true than theirs ♥️ ##foryou ##foryoupage ##fyp ##love ##covid19 ##coronavirus ##viral

♬ Lauren and Bob - aliciajbarber1

Ο Μπομπ και η Λόρεν παντρεύτηκαν το 1958. Αυτός τώρα είναι 85 ετών και εκείνη 80. Η Λόρεν βρίσκεται σε κέντρο φροντίδας για άτομα με διαταραχές μνήμης τον τελευταίο χρόνο. Πριν την πανδημία, ο Μπομπ έτρωγε κάθε βράδυ μαζί της και τη σκέπαζε πριν κοιμηθεί.

@aliciajbarber1

Thank you everyone for all the love and support shown to my family! Here are some photos of grandparents’ journey together ♥️ ##fyp ##foryoupage ##viral

♬ Lauren and Bob - aliciajbarber1

Σήμερα, εν καιρώ κορωνοϊού, το αγαπημένο ζευγάρι αναγκάζεται να επικοινωνεί πίσω από ένα τζάμι, χωρίς όμως αυτό να τους εμποδίζει να εκφράσουν τον έρωτά τους.

SHARE