Γιάννα Τερζή
Γιάννα Τερζή/Φωτογραφία: yiannaterzi/instagram
INSTAGRAM

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή με την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό


Την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της θέλησε να μοιραστεί στο Ιnstagram η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια Γιάννα Τερζή αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Γιάννα Τερζή έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση περιγράφοντας πως το πρόβλημα της υγείας της την έκανε πιο δυνατή. Η τραγουδίστρια και κόρη του Πασχάλη Τερζή αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνοϊού είχε διαγνωστεί με τον συγκεκριμένο όγκο και χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση.

Συγκλονίζει η Γιάννα Τερζή με την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με όγκο στο νωτιαίο μυελό

Η Γιάννα Τερζή με μια φωτογραφία στο Instagram αποκάλυψε πως πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στον νωτιαίο μυελό.

«Σήμερα ολοκληρώνω 43 κύκλους γύρω από τον ήλιο. Τέτοιες μέρες 3 χρόνια πριν, μέσα στην καραντίνα, διαγνώστηκα με όγκο στο νωτιαίο μυελό. Ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή μου με πολλούς τρόπους και για πάντα.

Δε θα μπώ σε λεπτομέρειες της διάγνωσης, της επέμβασης, της αποκατάστασης, και της συνέχειας της ζωής μου στο συγκεκριμένο post.

Θα πω μόνο το εξής. Εκείνες τις στιγμές, εκείνα τα δευτερόλεπτα, τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες που βρίσκεσαι στα πιο χαμηλά σου, στα πιό αδύναμά σου, στα εγκαταλελειμμένα σου, τότε είναι που γεννιέται ο πιο δυνατός εαυτός σου.

Αυτός που θα καθορίσει τί πετάς και τί κρατάς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και που σιγά σιγά θα χτίσει την πιο ξεκάθαρη, ουσιαστική κι αληθινη σχέση με σένα και με τον υπόλοιπο κόσμο.

Είμαι ευγνώμων για τη γνώση, για τον πόνο, για την ενσυναίσθηση, τη συμπόνια, τα δάκρυα, τις απώλειες, την αγάπη, τη δύναμη, τις αγκαλιές, την οικογένεια, τους φίλους, τους γιατρούς, τα ζωάκια μου, το σώμα μου!! Και για τα πραγματικά “no fucks given” που σου μαθαίνει μια τέτοια εμπειρία! Μηδενίζω.. πάει να πει πως ξαναρχίζω», έγραψε χαρακτηριστικά.

SHARE