Γιάννης Βούρος και Αννα Ανδριανού
Γιάννης Βούρος και Αννα Ανδριανού/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Ο Γιάννης Βούρος και η Αννα Ανδριανού στον γάμο τους -Το ασπρόμαυρο κλικ μέσα στην εκκλησία


Ο Γιάννης Βούρος έχει παντρευτεί τρεις φορές και στον πρώτο του γάμο ήταν με την ηθοποιό Αννα Ανδριανού.

Η Αννα Ανδριανού είχε μιλήσει σε συνέντευξή της στο Mega για τον γάμο τους: «Όταν ήμουν μικρή είχα παντρευτεί από έρωτα, τον Γιάννη Βούρο. Είναι άριστη η σχέση μας, τον αγαπώ πολύ, είναι σαν αδερφός μου. Παρότι χωρίσαμε πολύ σύντομα σε ένα χρόνο, σταθήκαμε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον σε πράγματα που μας συνέβαιναν».

Οσο για τον Γιάννη Βούρο έχει δηλώσει κι εκείνος σε συνέντευξή του: «Τη δεκαετία του ’80 μας έκαναν στάμπα σε μπλουζάκια. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ την αναγνωρισιμότητα. Στον γάμο μου με την Άννα Ανδριανού για να μπούμε στην εκκλησία ήταν μαζεμένα 2.500 νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Μου έσκισαν το σακάκι. Τη στιγμή που γινόταν αυτό έλεγα «η δουλειά σου είναι άλλη». Καθόλου επηρμένος δεν υπήρξα».

Ο Γιάννης Βούρος και η Αννα Ανδριανού στον γάμο τους -Το ασπρόμαυρο κλικ μέσα στην εκκλησία

Μια φωτογραφία από τον γάμο της Αννας Ανδριανού με τον Γιάννη Βούρο δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό «Εlenas diary blog» στο Instagram.

Ο Γιάννης Βούρος ντυμένος γαμπρός κρατάει από το χέρι την νύφη Αννα Ανδριανού. Στη λεζάντα σημειώνεται: «Ο Γιάννης Βούρος και η Άννα Αδριανού, ένα από τα όμορφα καλλιτεχνικά ζευγάρια της δεκαετίας του 80, την ημέρα του γάμου τους, μαζί με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Κική Σεγδίτσα και τον Άγγελο Αντωνόπουλο.

Ο γάμος όμως δεν έμελλε να κρατήσει πολύ. Πολύ νέοι και οι δυο χώρισαν μετά από ένα χρόνο, η σχέση τους παρ’ όλα αυτά παρέμεινε φιλική.

«Δεν ήθελα να βάλω νυφικό γιατί ήμουν πολύ μικρή. Πολύ νέα. Έβαλα ένα ωραίο άσπρο φόρεμα με πολύχρωμα αγριολούλουδα στα μαλλιά» έχει διηγηθεί η Άννα Αδριανού.

SHARE