Ο Γιάννης Μπέζος
Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
29|01|2021 17:38
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ HAPPY DAY

Γιάννης Μπέζος: «Το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου δεν πήρε συνέχεια. Γιατί;»


Συνέντευξη στην εκπομπή «Ηappy Day» και τη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος.

Ο Γιάννης Mπέζος σχολίασε τις καταγγελίες των συναδέλφων του για τον Γιώργο Κιμούλη και παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση της Σοφίας Παυλίδου.

Το 2018, η ηθοποιός είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, μια υπόθεση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταγγελία της ηθοποιού δεν έφερε τότε ντόμινο καταγγελιών και κύμα συμπαράστασης -όπως συνέβη με την περίπτωση της Ζέτας Δούκα. Ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν από κάποια χρόνια είχαμε κι άλλο ένα περιστατικό με την κα Σοφία Παυλίδου. Δεν είδα να πάρει συνέχεια αυτό. Γιατί;».

Ο ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Kάνω πάνω από 40 χρόνια αυτή τη δουλειά, πάντα τα άκουγα να γίνονται, από τα νιάτα μου. Αυτός ο χώρος έχει την προβολή μέσα του και κάνει θόρυβο. Αυτό δεν μειώνει καθόλου την αξία των καταγγελιών, εφόσον έχουν κύρος. Θεωρώ ότι αυτός που κάνει κατάχρηση της θέσης του για να παίξει με τις ελπίδες ενός νέου για το μεροκάματό του, για την καριέρα του είναι οδυνηρό. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε κι άλλο ένα περιστατικό με την κα Σοφία Παυλίδου. Δεν είδα να πάρει συνέχεια αυτό. Γιατί; Να ένα ερώτημα. Νομίζω ότι ξεκινάει από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία είναι Ολυμπιονίκης, είναι πολύ επιφανής.

Αυτό συμπαρασύρει και δημιουργεί ένα κλίμα, ώστε να γίνουν και οι επόμενες καταγγελίες. Το κυριότερο είναι να μην φανεί ότι ο χώρος είναι ένα κολαστήριο. Αυτά που ακούμε είναι στη σφαίρα της εξαίρεσης. Ο κανόνας φυσικά δεν είναι αυτός. Δεν πρέπει να δώσουμε την εικόνα ότι ο χώρος είναι τρελοκομείο και γίνονται όλα αυτά. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε».

Δείτε το βίντεο:

SHARE