Αλιμπέρτη-Πάριος-Βαρθακούρης
Αλιμπέρτη-Πάριος-Βαρθακούρης/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη όταν ήταν παντρεμένοι -Η φωτό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον γιο τους, Μιχαήλ-Αγγελο


Μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία δημοσίευσε στα Instagram Stories ο Μιχαήλ-Αγγελος Βαρθακούρης.

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα σπάνιο κλικ από το προσωπικό του αρχείο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γονείς του, πιθανότατα στην Πάρο.

Στο σπάνιο κλικ βλέπουμε τον Γιάννη Πάριο νέο να δέχεται ένα τρυφερό χάδι από την Σοφία Αλιμπέρτη. Ο Μιχαήλ-Αγγελος Βαρθακούρης είναι μωρό και βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του.

Γιάννης Πάριος και Σοφία Αλιμπέρτη όταν ήταν παντρεμένοι -Η φωτό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τον γιο τους, Μιχαήλ-Αγγελο

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πάρο το 1996 και πήρε διαζύγιο το 1998, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Καλλιτεχνική φλέβα κληρονόμησαν από τους γονείς τους και τα δύο παιδιά του Γιάννη Πάρου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Ο μικρότερος, ο Νικόλας, ως γνωστός ασχολείται με τη μουσική χρησιμοποιώντας το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Good Job Nicky, ενώ ο μεγαλύτερος αδελφός του Μιχαήλ Βαρθακούρης πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες την πρώτη προσωπική του έκθεση φωτογραφίας.

SHARE