Γιάννης Στάνκογλου με μπλε σακάκι
Το βίντεο του Γιάννη Στάνκογλου στο Instagram/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
25|01|2021 09:58
SHARE
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

Ο Γιάννης Στάνκογλου έβαλε το μαγιό του και έκανε το τρίτο μπάνιο για το 2021 -Το βίντεο που τράβηξε η κόρη του


Ο Γιάννης Στάνκογλου έβαλε το μαγιό του και έκανε ήδη το τρίτο μπάνιο για το 2021!

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς στο εγχώριο υποκριτικό στερέωμα, αλλά από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στην Ελλάδα, που εντυπωσιάζει με την παρουσία και την ερμηνεία του κάθε φορά που εμφανίζεται στη θεατρική σκηνή ή στην οθόνη! Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος αυτήν την περίοδο συμμετέχει στη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του Mega.

Ο ίδιος είναι και χειμερινός κολυμβητής και μόλις έκανε το τρίτο μπάνιο του για το 2021. Βέβαια, οι θερμοκρασίες του Ιανουαρίου έχουν επιτρέψει το μπάνιο στη θάλασσα ακόμα και σε όσους δεν συνηθίζουν να βουτούν εκτός καλοκαιριού.

Ο Γιάννης Στάνκογλου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου τον βλέπουμε με το μαγιό του να τρέχει προς τη θάλασσα, γεμάτο ενθουσιασμό! Όπως μας ενημερώνει στη λεζάντα της ανάρτησης, το βίντεο τράβηξε η 11 κόρη του, Φοίβη.

Δείτε παρακάτω τον Γιάννη Στάνκογλου να κάνει μπάνιο στη θάλασσα:

Από τον γάμο του με την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, ο Έλληνας ηθοποιός απέκτησε δύο παιδιά, τη Φοίβη και τον 6χρονο Φίλιππο.

Μιλώντας στο Bovary.gr για τον ρόλο του ως πατέρας, ο ίδιος ανέφερε «O ρόλος του πατέρα δεν είναι για μένα καθόλου δύσκολος. Είναι ο πιο σημαντικός και ο πιο ωραίος. Παίρνω τρομερή ενέργεια από τα παιδιά μου, τρομερή χαρά. Τώρα πια ανυπομονώ, κάθε που τελειώνει το θέατρο, να γυρίσω να τα πάρω αγκαλιά. Ενώ παλιότερα ήθελα να πάω για ποτά. Όπως μ΄αρέσει το πρωί να ξυπνήσω και να τα πάω σχολείο. Μου δίνουν τρομερή ενέργεια, κι ας με κουράζουν σωματικά».

Για την εξωτερική εμφάνιση και τον χαρακτηρισμό του «ωραίου», είπε: «Δεν μεγάλωσα σαν ωραίος, ούτε του χωριού ούτε του σχολείου. Υπήρχαν πολύ ωραιότεροι από εμένα στο σχολείο. Οπότε η ομορφιά δεν με βοήθησε. Ισως το περίεργο πρόσωπο, που μου επιτρέπει να κάνω διαφορετικές ράτσες και φυλές, κι ίσως το βλέμμα μου. Τι να τον κάνεις τον ωραίο, αν δεν εκπέμπει τίποτα...».

SHARE