γιατρός με ρόμπα και σκουφάκι
Ο χειρουργός που έγινε viral/ Φωτογραφία: Doctor Elvis/ Instagram
IMAGINE ALL THE PEOPLE

Ο χειρουργός με τη μαγική φωνή τραγουδά το Imagine και γίνεται viral -Η συγκλονιστική ερμηνεία του συγκινεί


Με στόχο να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και να τονίσει τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής να ξεπεράσει ακόμα και την πιο δύσκολη δοκιμασία, ένας ειδικευόμενος της ορθοπεδικής χειρουργικής τραγουδά το Imagine του Τζον Λένον και συγκλονίζει. Το βίντεο έγινε viral.

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο του ειδικευόμενου ορθοπεδικού χειρουργού Dr. Elvis L. Francois, όπου ερμηνεύει το εμβληματικό κομμάτι του Τζον Λένον «Imagine», στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι η ανθρωπότητα θα καταφέρει να νικήσει αυτόν τον άγνωστο αντίπαλο. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο συνάδελφός του, William Robinson.

Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ κορυφαίες τηλεοπτικές εκπομπές και ιστοσελίδες, όπως το BBC και το CNN το αναδημοσίευσαν. Μάλιστα, η Μισέλ Ομπάμα δημοσίευσε το βίντεο στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή την Εθνική Ημέρα Γιατρών, που γιορτάζεται στις Η.Π.Α. στις 30 Μαρτίου, ευχαριστώντας το προσωπικό των νοσοκομείων σε κάθε μεριά του κόσμου για το ανιδιοτελές έργο τους.

«Στη ζωή, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να μας χωρίσουν. Η θρησκεία, η φυλή, οι πολιτικές πεποιθήσεις, το κοινωνικό στάτους και πολλά άλλα. Αλλά σήμερα, μια παγκόσμια επιδημία μας φέρνει όλους κοντά, σαν ένα. Τους επόμενους μήνες, το σύστημα υγείας θα δοκιμαστεί. Πολλές ζωές θα χαθούν. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό θα έχει την απίστευτη πίεση να σώσει χιλιάδες ζωές. Αλλά όταν οι καιροί είναι τόσο σκοτεινοί, τίποτα δε λάμπει πιο πολύ από την ανθρώπινη ψυχή» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο γιατρός στη λεζάντα του βίντεο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γιατροί δημοσίευσαν ένα μουσικό βίντεο στο Instagram. Ταλαντούχοι και με την καλλιτεχνική φλέβα να πυροδοτεί τη δημιουργικότητά τους, έχουν δημοσιεύσει αρκετές ερμηνείες τους, που ενθουσιάζουν κάθε φορά τους χιλιάδες followers τους.

SHARE