Γιώργος Χρανιώτης Αλέξανδρος Μπουρδούμης
Φωτογραφία: Instagram/ @chraniotisgiorgos
17|01|2021 15:36
SHARE
SUPER DADS

Σούπερ μπαμπάδες: Γιώργος Χρανιώτης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης βγάζουν βόλτα τους γιους τους με τα καρότσια


Μια θαυμάσια ευκαιρία κοινωνικοποίησης (ή αλλιώς bonding) στην καραντίνα είναι οι γείτονές σου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που, τηρώντας τα μέτρα και αποφεύγοντας τις επισκέψεις, συναντούν τυχαία φίλους που μένουν στη γειτονιά για έναν σύντομο περίπατο.

Όπως φαίνεται, αυτό ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ανάμεσα στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Γιώργο Χρανιώτη που συναντήθηκαν ως γείτονες και τελικά μοιράζονται πολλά περισσότερα από όσα θα σκεφτόμασταν.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Instagram, οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν με τα καρότσια τους στην Ακαδημία Πλάτωνος και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

«Μένουμε 100 μέτρα δίπλα ,ο ένας απ' τον άλλον, οι γιοί μας έχουν ένα μήνα διαφορά ,έχουμε μούσια και οι δύο και σχεδόν την ίδια ηλικία. Δεν έπρεπε να κάνουμε την πρώτη μας καροτσάδα λοιπόν με τον @abourdoumis;» έγραψε στη λεζάντα ο Γιώργος Χρανιώτης αποκαλύπτοντας τα κοινά των δύο ηθοποιών.

Ο τελευταίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον περασμένο Ιούνιο, όταν η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα έφερε στον κόσμο τον γιο τους, ενώ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη καλωσόρισαν ένα υγιέστατο αγοράκι τον Ιούλιο.

Δείτε τη φωτογραφία εδώ.

Σε συνέντευξή του στο Bovary, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Αν ήθελα να κάνω παιδί; Ήθελα να κάνω παιδί με την Λένα. Νομίζω ότι το γεγονός ότι ήρθε στην ζωή μου η Λένα, μετά το παιδί, πρόσφατα η καραντίνα, μας έχουν ατσαλώσει. Έχουμε γίνει πιο ισχυροί απέναντι στην σχέση μας. Από φύση έχω αισιοδοξία, είμαι θετικός άνθρωπος και συνεχίζω».

SHARE