Φωτογραφία; NDP Photo Agency
Φωτογραφία; NDP Photo Agency
11|10|2023 12:07
SHARE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

Γιώργος Νταλάρας -Άννα Ναλάρα: Στην έκθεση της κόρης τους, Γεωργιάννας -Η κοινή φωτό της οικογένειας


Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα Ναλάρα έδωσαν το «παρών» στην έκθεση της κόρης τους.

Ο φωτογραφικός φακός του NDP έβγαλε μερικά στιγμιότυπα με τους περήφανους γονείς και τη Γεωργιάννα Νταλάρα, στα εγκαίνια της έκθεσής της με τίτλο «Βουνά, ζώα & ξωτικά», σε επιμέλεια Εύας Ναθενά.

Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής.

Τα έργα της, σαν δια-λογιστικά ημερολόγια, συνθέτουν ένα τοπίο ψυχεδελικό, σαν με συνέχειες, που φυλάξαμε να θυμόμαστε από παιδιά και που μόνο με τα μάτια του ενήλικα μπορούμε να «διαβάσουμε».

«Η φύση», γράφει ο Novalis, «ξέρει να γίνεται παιδιάστικη για ένα παιδί και να φωλιάζει στα μικρά του στήθη με τον ίδιο τρόπο που ξέρει να γίνεται θεϊκή και να απηχεί το υψηλό πνεύμα των ενηλίκων».

Τα έργα της Γεωργιάννας αποτυπώνουν τη δική της φύση, όταν γράφει: «Ο άνθρωπος, με τα χέρια και την καρδιά μαζί, ζωγράφισε ΒΟΥΝΑ, ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ...» Και ζωγραφίζει την αλήθεια της λέγοντας: «Και γέλασε πολύ. Για όλο τον πηγαιμό. Κι όλο τον λυτρωμό του».

Γιώργος Νταλάρας -Άννα Ναλάρα: Στην έκθεση της κόρης τους, Γεωργιάννας -Η κοινή φωτό της οικογένειας

Περήφανοι οι γονείς της, Γιώργος Νταλάρας και Άννα Νταλάρα, στάθηκαν μπροστά από τα έργα τέχνης της κόρης τους και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε.

Φωτογραφία; NDP Photo Agency
Φωτογραφία; NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άννα, είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι. Δεν απασχολούν συχνά τον Τύπο καθώς κρατούν χαμηλό προφίλ, έχουμε όμως δει φωτογραφίες στο Instagram από το παρελθόν τους, στιγμιότυπα από τον γάμο τους αλλά και φωτογραφίες από τα παλιά με την κόρη τους, Γεωργιάννα.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η σύζυγός του, Άννα Νταλάρα, ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου το 1983 και έχουν αποκτήσει την Γεωργιάννα Νταλάρα, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Με τον Μίλτο Σωτηριάδη έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, καρπούς του έρωτά τους.

SHARE