Κρις Νοθ και Γιώργος Καραμίχος
Κρις Νοθ/ Φωτογραφία: AP Images και Γιώργος Καραμίχος: Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|04|2020 13:16
SHARE
LOOK ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ

Γιώργος Καραμίχος και «Mr. Big» υπέκυψαν στο look καραντίνας και ξύρισαν το κεφάλι τους -Ποιος είναι ωραιότερος;


Ο Γιώργος Καραμίχος και ο Κρις Νοθ, ο οποίος έκαψε καρδιές ως Mr. Big στο Sex and the City, ενέδωσαν στο τελευταίο trend της καραντίνας, που θέλει τους άνδρες να κουρεύονται γουλί, αφού τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

Με μια ανάρτησή τους στο προσωπικό προφίλ τους στο Instagram, δύο πολύ γοητευτικοί άνδρες, ο Γιώργος Καραμίχος και Κρις Νοθ ενημέρωσαν τους followers τους για την τελευταία τους επιλογή hairstyle.

Βέβαια, με τα κομμωτήρια και τα barber shops να παραμένουν κλειστά, ενέδωσαν στο πιο δυνατό trend στα ανδρικά κουρέματα εν καιρώ κορωνοϊού και ξύρισαν τον κεφάλι τους… με την ψιλή!

«Look καραντίνας. Λιγότερες ανησυχίες. Σε αναζήτηση διαφορετικών looks και συναισθημάτων» έγραψε ο Γιώργος Καραμίχος στη λεζάντα της φωτογραφίας. Από την άλλη, ο τηλεοπτικός Mr. Big έγραψε «Αποφάσισα ότι το να σκέφτομαι το μαλλί αυτήν την περίοδο της καραντίνας ήταν κάτι εντελώς επιφανειακό».

https://www.instagram.com/p/B_O29c_gV2y/?fbclid=IwAR2fS02vpuVUKnrM5_q0LBxoKgiTPMb-JRuUweypiAt0Rnzfii3fQKuGBNs
https://www.instagram.com/p/B_Nwrnppvbq/

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός του έρωτας, η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο, aka η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δεν παρέλειψε να του αφήσει σχόλιο, γράφοντάς του «Γιατί άργησες τόσο;», θέλοντας μάλλον να τονίσει πόσο του πάει το νέο του κούρεμα.

Κοιτάζοντας λοιπόν τους δύο άνδρες, κανείς δεν μπορεί να αποφασίσει να σιγουριά σε ποιον ταιριάζει περισσότερο το συγκεκριμένο look, αφού και οι δυο είναι γοητευτικοί με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Εσείς τι λέτε;

SHARE