Ο Γιώργος Καραμίχος στη σειρά Ήλιος
Η ανάρτηση στο Instagram/ Φωτογραφία: Ant1 TV
19|10|2020 11:45
SHARE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΙΧΟΣ

«Το Φιλί»: Ο Γιώργος Καραμίχος μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς του -Spoiler: Είναι super cute


Με μια ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος Καραμίχος μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς του.

Ο Γιώργος Καραμίχος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Ήλιος» του Ant1, η οποία έχει ήδη κερδίσει τις θετικές εντυπώσεις του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού. Ο ίδιος υποδύεται τον γοητευτικό αστυνόμο Δημήτρη Λαϊνά, ο οποίος αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου για τον οποίο κατηγορείται η Λήδα, που την ενσαρκώνει η ταλαντούχα Ευγενία Δημητροπούλου.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική και έχει συμμετάσχει σε αξιόλογες παραγωγές, ωστόσο, αποφάσισε να γυρίσει για λίγο καιρό στα πάτρια εδάφη για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς.

Πέρα, όμως, από το υποκριτικό του ταλέντο, ο Γιώργος Καραμίχος είναι γνωστός και για τη δράση του για τα δικαιώματα των ζώων και μέσα από το προφίλ του στο Instagram στέλνει συχνά μηνύματα υπέρ της υιοθεσίας και της προστασίας των αδέσποτων.

Αυτή τη φορά, σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, ο Γιώργος Καραμίχος μας σύστησε το νέο μέλος της οικογένειάς του, στο οποίο έδωσε το πιο γλυκό και τρυφερό όνομα. «Το Φιλί. Με το καινούργιο μέλος της οικογένειας. Ο νέος δάσκαλος που μας μαθαίνει την ανιδιοτελή αγάπη. Κατευθείαν από τη Νίσυρο. Καλώς ήρθες. Σώσε σήμερα ένα ζώο!» έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα.

Ο λόγος για ένα τρισχαριτωμένο γατάκι, το οποίο συνάντησε στο αγαπημένο του νησί, τη Νίσυρο, και αποφάσισε να το υιοθετήσει! Οι χιλιάδες followers του Γιώργου Καραμίχου γέμισαν τη φωτογραφία με like, ενώ πολλοί του έδωσαν συγχαρητήρια για την απόφασή του να δώσει στο υπέροχο αδέσποτο γατί στοργή και αγάπη.

SHARE