Γιώργος Κιμούλης Ζέτα Δούκα
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
26|01|2021 21:33
SHARE
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ

Γιώργος Κιμούλης για Ζέτα Δούκα: «Δεν την κλώτσησα, δεν κάνω πίσω στη μήνυση»


Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα προς το πρόσωπό του στην εκπομπή Πάμε Δανάη το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιανουαρίου έδωσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο ηθοποιός τόνισε ότι δεν κλώτσησε τη Ζέτα Δούκα και «δεν πρόκειται να πάρει πίσω την μήνυση που έχει καταθέσει».

Ο Γιώργος Κιμούλης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Όταν το άκουσα για πρώτη φορά η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα. Τώρα δεν έχω στενοχωρηθεί, έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτσησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να πάρω πίσω την μήνυση και την αγωγή που έχω καταθέσει. Ακόμα κι αν αρχίσει να ζητείται συγγνώμη. Καταρχάς δεν κατάλαβα τι συνέβη μετά την περίοδο των συμβάντων μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Γιατί ξέρω ότι η παράσταση κράτησε μέχρι το Πάσχα. Υπάρχουν φωτογραφίες από την κοπή πίτας, ένα μήνα μετά, όπου είμαστε όλοι μια χαρά. Κανένας συνάδελφος δεν ήταν νέος συνάδελφος που να φοβάται τον κακό θιασάρχη, ότι θα του κάνει κάποιο κακό στον μέλλοντα χρόνο.

Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση και πράξη της κας Μπεκατώρου και να προσπαθεί οποιοσδήποτε έχει νιώσει προσβεβλημένος, θιγμένος, είναι θυμωμένος, έχει στενοχωρηθεί, να έρχεται μετά από 13 χρόνια να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλλει, να προσθέτει ψευδή γεγονότα, τα οποία συν το χρόνο θα τα πάρουμε πίσω.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

SHARE