Γιώργος Παπαγεωργίου
Γιώργος Παπαγεωργίου/Φωτογραφία: Ιnstagram
13|04|2023 10:29
SHARE
INSTAGRAM

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα διαφορετικά γενέθλια στην Αυστρία μαζί με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη


Ο ηθοποιός Γιώργος Παπαγεωργίου είχε τα γενέθλιά του και δεν τα γιόρτασε στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αυστρία.

Ο ίδιος μας ενημέρωσε γι΄ αυτό μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε μερικά λόγια για το όμορφο ταξίδι του στη Βιέννη,όπου μαζί του είναι η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη.

«Τα φετινά μου γενέθλια τα πέρασα ανάμεσα σε βιολιά που έπαιρναν “φωτιά”, σε χρυσαφένια σνίτσελ και ιστορικά καφέ. Εδώ, από ένα υπαίθριο market από αυτά που ο κόσμος πίνει και χαμογελάει και κοιτάζεται στα μάτια και όχι στις οθόνες, σας ευχαριστώ για τις γενναιόδωρες ευχές και εύχομαι τα χρόνια που έρχονται να τα περάσουμε παρέα και να είναι γλυκά και γεμάτα σαν ζεστό κρασί» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Τα διαφορετικά γενέθλια στην Αυστρία μαζί με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη

Στη Βιέννη γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός και frontman των Polkar μαζί με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Αυστρίας και απόλαυσαν τις ομορφιές της.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Αύγουστο του 2021, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη στη Σύρο, τόπο καταγωγής της ηθοποιού.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι ίδιοι στα social media:

SHARE