Γιώργος Θεοφάνους
Γιώργος Θεοφάνους/Φωτογραφία: NDP
14|01|2022 14:00
SHARE
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πια με τον Νίκο Καρβέλα -Η αιτία του τσακωμού τους


Ο Γιώργος Θεοφάνους αποκάλυψε τον λόγο που οι σχέσεις του με τον Νίκο Καρβέλα διακόπηκαν άδοξα.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν απολαυστικός στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «Ανοιχτά» του Open και εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια πως η αιτία που δεν ξαναμίλησε με τον Νίκο Καρβέλα ήταν η Αννα Βίσση.

«Σήμερα δεν μιλάμε με τον Νίκο, έχουμε κάνει έναν πολύ μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Τσακωθήκαμε γιατί δεν του έφερα τραγούδια για την Άννα, δεν τα τελείωσα ποτέ και δεν προλάβαμε να τα κάνουμε. Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό και ελπίζω να μη δει την εκπομπή», αποκάλυψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Ηταν ο έρωτας μου η Άννα Βίσση, αλλά δεν έχουμε κάνει τραγούδια μαζί. Μας άφησε ο Νίκος Καρβέλας και είναι μια μεγάλη ιστορία αυτή. Μάλιστα, ήταν και δική του ιδέα. Βρεθήκαμε -στη γιορτή του κιόλας- πριν αρκετά χρόνια, με φώναξε στο καμαρίνι της Άννας και ήταν πολύ ειλικρινής και πολύ ντόμπρος. Μου είπε "μόνο εσύ μπορείς να κάνεις την Άννα" και του απάντησα "ευχαριστώ πολύ, σε τρεις μήνες επειδή η Άννα είναι στο μυαλό μου σαν όνειρο". Σε τρεις μέρες με πήρε και μου είπε "που είναι τα τραγούδια;", του είπα "Νίκο μου, άσε μου λίγο χρόνο". Σε μια βδομάδα πάλι με πήρε!» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Θεοφάνους να μιλάει για τον Νίκο Καρβέλα στο iefimerida.gr

SHARE