Αντώνης Καφετζόπουλος
Αντώνης Καφετζόπουλος/ Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
24|11|2022 13:12
SHARE
FAMILY MATTERS

Αυτός είναι ο 23χρονος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Φαίης Κοκκινοπούλου


Ο περήφανος πατέρας Αντώνης Καφετζόπουλος έκανε μια ανάρτηση σχετικά με την ορκωμοσία του γιου του, Σπύρου.

Ο ίδιος έγραψε: «Ο όρκος. Ωραία στιγμή. Πήγαμε. Όλοι μας. Χαμογελαστοί. Βγάλαμε και αναμνηστικές. Καμαρώναμε σκερπανικά. Γιούπι! Κανονικά ειναι μια τυπικότητα. Με μπόλικη συναισθηματική αξία. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να σκεφτείς οτι όταν «ορκίζεσαι», το κάνεις για να έχεις μια ανάμνηση στο μέλλον οτι τις γνώσεις που κέρδισες - το πτυχίο ειναι η απόδειξη - ο φ ε ί λ ε ι ς να τις χρησιμοποιήσεις με ακεραιότητα. Όχι ως έρμαια αξεσουάρ των όποιων ιδεολογιών. Γιούπι! Γιούπι! Γιούπι!».

Μάλιστα, στην ορκωμοσία βρέθηκε και η μητέρα του Σπύρου και πρώην σύντροφος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Ο 23χρονος Σπύρος είναι γιος του Αντώνη Καφετζόπουλο και της Φαίης Κοκκινοπούλου, με την οποία υπήρξε ζευγάρι για 25 χρόνια, έως το 2016. Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές -από τον δεύτερο γάμο του απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο, ο οποίος σήμερα είναι 37 ετών και επίσης ασχολείται με την υποκριτική.

Σε συνέντευξή του στο Bovary.gr, ο Αντώνης Καφετζόπουλος είχε πει σχετικά με τους γιους του: «Οι γιοι μου έχουν 14 χρόνια διαφορά –σήμερα είναι 35 και 21 χρόνων. Με τα δικά μου κριτήρια νομίζω πως ήμουν ένας καλός μπαμπάς, αλλά έχω μια επιφύλαξη πώς το εισέπραξαν τα παιδιά. Δεν το ξέρω. Γενικώς όμως καλά μου φέρονται, με συμπαθούν, άρα πρέπει να υποθέσω ότι δεν είναι τουλάχιστον δυσαρεστημένα. Και δεν ήταν εύκολο, έκανα δύο οικογένειες» και «Στο σπίτι μας μου αρέσει να είμαστε αναρχικοί, με την έννοια να αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη των πράξεών του, να σέβεται τον διπλανό του και τον εαυτό του. Να είναι αξιοπρεπής. Είναι ένας τρόπος να διάγεις έναν αναρχικό βίο μέσα στο σπίτι σου. Κάποια πράγματα ωστόσο δεν θα λειτουργούν πολύ καλά μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο –μπορεί να είναι άπλυτα τα ποτήρια αλλά αυτό είναι δευτερεύον».

Δείτε παρακάτω τον γιο του Αντώνη Καφετζόπουλου, Σπύρο:

SHARE