Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος
Ο γιος τους έχει ταλέντο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
25|10|2020 14:03
SHARE
ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΛΙΑ

Γιάννης Πάριος-Σοφία Αλιμπέρτη: Ο 24χρονος γιος τους είναι ωραίος, ταλαντούχος και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του


Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία.

Με πατέρα έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες μουσικούς, με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του και φωνή που καθηλώνει, τον μοναδικό Γιάννη Πάριο, ο Νικόλος Βαρθακούρης δεν μπορούσε παρά να κληρονομήσει το πάθος του πατέρα του και να στραφεί και ο ίδιος στη μουσική.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης είναι ο μικρότερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Το πρώην ζευγάρι έχει ακόμα έναν γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει δύο ακόμα γιους, από τον πρώτο γάμο του, με την Ντίνα Μαρκοπούλου, τον Χάρη και τον Θανάση Βαρθακούρη.

Ο 24χρονος Νικόλας, λοιπόν, είναι πλέον γνωστός με το μουσικό ψευδώνυμό του, good job nicky και μόλις έκανε το ντεμπούτο του δισκογραφία, με ένα τραγούδι, το οποίο σίγουρα δε θυμίζει τις μουσικές επιρροές του διάσημου πατέρα του.

O ταλαντούχος και αινιγματικός 24χρονος καλλιτέχνης, με το ξεχωριστό του παρουσιαστικό, στιλ και αισθητική, έρχεται να ταράξει τα νερά και να προτείνει στη μουσική κάτι φρέσκο -γεγονός που αποδεικνύει το συγκλονιστικό δισκογραφικό ντεμπούτο του με τίτλο «January 8th», αλλά και το καθηλωτικό βίντεο που το συνοδεύει.

Τον αγγλικό στίχο υπογράφει εξολοκλήρου ο ίδιος, καθώς και μέρος της σύνθεσης (μαζί με τον Ερμή Γεραγίδη).

Δείτε παρακάτω τo απίθανο βίντεο:

SHARE