Ο Γιάννης Σερβετάς με μπλε πουκάμισο υπογράφει βιβλίο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
22|10|2020 12:26
SHARE
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΣ

Ο 24χρονος γιος του Γιάννη Σερβετά είναι κούκλος, ταλαντούχος και διαθέτει καλλιτεχνική ματιά


Ο Βασίλης Σερβετάς μπορεί να έχει διάσημο πατέρα, αλλά θέλει να χαράξει ο ίδιος τον δρόμο του.

Ο Γιάννης Σερβετάς αποτελεί μια από τις πιο διάσημες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια. Πιστός συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, μας έκανε να γελάσουμε πολύ στους ΑΜΑΝ, όπως ακριβώς κάνει και στο Ράδιο Αρβύλα, το οποίο πλέον προβάλλεται σε live streaming στο YouTube.

Πέρα από ταλαντούχος άνθρωπος με χιούμορ, ο Γιάννης Σερβετάς είναι και περήφανος πατέρας. Ο γιος του, Βασίλης, είναι 24 ετών και από ό,τι φαίνεται έχει κληρονομήσει την αγάπη του πατέρα του για τα media.

Σπούδασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με το ραδιόφωνο και την αρθρογραφία, ενώ μέσα από το προφίλ του στο Instagram καταλαβαίνει κανείς ότι διαθέτει και μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία, πάνω στην οποία μάλιστα έχει και σπουδές.

Ο ίδιος δε θέλει να βασιστεί στο γνωστό επίθετό του για να εξελιχθεί επαγγελματικά, αλλά να βασιστεί στις δικές του δυνάμεις. Μάλιστα, μιλώντας πριν από μερικά χρόνια στο περιοδικό Down Town, ο Βασίλης Σερβετάς δήλωσε ότι πολλές φορές κρύβει το επίθετό του, καθώς ο κόσμος τείνει να βγάζει βιαστικά συμπεράσματα.

Can I learn to live with what's trapped inside? [https://youtu.be/M0FKEDexivA] Canon A1 / Cinestill 3200* T

Posted by Vassilis Servetas on Tuesday, February 19, 2019

Waiting for Starman to blow my mind

Posted by Vassilis Servetas on Saturday, March 23, 2019

📷 Emmanouil Papadopoulos

Posted by Vassilis Servetas on Friday, September 4, 2020

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ, ΑΚΟΥΣ; Παρασκευή σήμερα, ημέρα γιορτινή, ντύθηκα Παπακαλιάτης και ήρθα για εκπομπή. "Δύο ώρες μόνο" 12 - 2 στο ΡΑΔΙΟΣΠΙΤΙ μου στον offradio.gr #epicmusiconly

Posted by Vassilis Servetas on Friday, January 18, 2019

«Το κρύβω το επίθετό μου. Όχι γιατί ντρέπομαι για τον πατέρα μου. Αλλά γιατί φοβάμαι πως ένας ανόητος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτό το επίθετο. Με εκνευρίζει να έχουν για μένα μια συγκεκριμένη εικόνα επειδή είμαι γιος ενός γνωστού ανθρώπου. Συνήθως λένε θα είναι κακομαθημένος, θα έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα κι άλλα τέτοια. Δεν θέλω να είναι οι άνθρωποι προκατειλημμένοι απέναντί μου. Είμαι περήφανος που είμαι ο γιος του πατέρα μου, αλλά μου αρέσει να με αντιμετωπίζουν γι’ αυτό που είμαι. Γιατί είμαι ο Βασίλης. Και όχι γιατί είμαι ο γιος του Γιάννη» είπε συγκεκριμένα.

Μεγάλα όνειρα σε μικρά δωμάτια. offradio.gr

Posted by Vassilis Servetas on Monday, September 23, 2019
https://www.instagram.com/p/BrfGqB6BHuF/
https://www.instagram.com/p/B22Aqw0ocdU/

Σίγουρα πάντως, ο Βασίλης Σερβετάς έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει στα media και το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό. Αναμφισβήτητα, διαθέτει μια άψογη καλλιτεχνική ματιά και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι πραγματικά για να τον χαζεύεις.

SHARE