Φωτογραφία: Instagram/@achi_of_greece
Φωτογραφία: Instagram/@achi_of_greece
31|01|2023 15:23
SHARE
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΛΙΞΟΜΠΟΥΡΓΚ

Ο γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του


Ο γιος του Παύλου Γλίξμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram και μέσα από τις δημοσιεύσεις του οι θαυμαστες έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι ερωτευμένος.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αχιλλέας Γλίξμπουργκ έχει δημοσιεύσει κάποιο στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, η οποία μάλιστα είναι μοντέλο, dj και ασχολείται και με τη φωτογραφία.

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και Μαρί Σαντάλ αρραβωνιάστηκαν το 1995 ύστερα από τη ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε ο Παύλος σε ένα θέρετρο στη Σουηδία και παντρεύτηκαν 1 Ιουλίου του ίδιου έτους. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους απέκτησαν την Μαρία- Ολυμπία. Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος Αλέξιος το 1998, ο Αχιλλέας -Ανδρέας το 2000, ο Οδυσσέας -Κίμων το 2004 και ο Αριστείδης-Σταύρος το 2008.

Ο 22χρονος Αχιλλέας Γλίξμπουργκ είναι στην πιο ευτυχισμένη, ανέμελη αλλά και δημιουργική φάση της ζωής του ενώ στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η αγαπημένη του, Ιζαμπέλα Μασενέ.

Ο γιος της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας, είναι ερωτευμένος και αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Η 22χρονη σύντροφός του, Ιζαμπέλα Μασενέ είναι κόρη του Αρνό, ιδρυτή του ∆ιαδικτύου Net-aPorter και έχει δύο αδέρφια, την Άβα και τον Τζετ. Σπουδάζει στο Gallatin Scool of Individualized Studies του NYU ενώ πριν από αυτό σπούδασε Αγγλική φιλολογία και λογοτεχνία στο UCLA.

Ο Αχιλλέας Γλίξμπουργκ και η σύντροφός του, Ιζαμπέλα Μασενέ μοιράζονται κοινά τους φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους ακόλουθούς τους στο Instagram και εκείνοι δείχνουν τον ενθουσιασμό τους με τα αμέτρητα σχόλια και likes τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να διασκεδάζουν σε πάρτι και να κάνουν ταξίδια μαζί, με τις καλοκαιρινές τους διακοπές να πραγματοποιούνται στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι.

Σαν μοντέλο, έχει πρωταγωνιστήσει στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «Wonderland» ενώ με τη μουσική της έχει «ξεσηκώσει» το κοινό ουκ ολίγες φορές στα πάρτι τα οποία βρίσκεται πίσω από τις κονσόλες της.

SHARE