Ο Μάθιου Μακόναχι με την Καμίλα Άλβεζ
Ο Λέβι μοιάζει στον μπαμπά του/ Φωτογραφία: AP Images
26|10|2020 09:39
SHARE
ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΚΑΜΙΛΑ ΑΛΒΕΖ

Ο γιος του Μάθιου Μακόναχι έχει τα ίδια μαλλιά με τον πατέρα του -Η σπάνια φωτό στο Instagram


Η σύντροφος του Μάθιου Μακόναχι, Καμίλα Άλβεζ, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου τους, Λέβι.

Κοιτάζοντας τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καμίλα Άλβεζ στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, κανείς μπορεί να πει με σιγουριά ότι το μήλο δεν έπεσε και πολύ μακριά από τη μηλιά! Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να αγκαλιάζει τρυφερά τον γιο της Λέβι, τον οποίο απέκτησε με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Μάθιου Μακόναχι -οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2012.

Πρόκειται για μια πραγματικά σπάνια στιγμή, καθώς το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media.

Ο γιος του Μάθιου Μακόναχι με τη μητέρα του σε μια σπάνια φωτογραφία

Στη φωτογραφία, ο 12χρονος γιος του Μάθιου Μακόναχι και η μητέρα του κοιτάζουν με λαχτάρα το γλυκό που ετοίμασαν κατά τη διάρκεια ενός εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής με τον σεφ Ρόκο Ντι Σπίριτο.

«Η έκφραση στα πρόσωπά μας τα λέει όλα… Το καλύτερο κέικ με σταγόνες σοκολάτας και χωρίς ζάχαρη, με συνταγή από τον από τον καλό μας φίλο Ρόκο Ντι Σπίριτο» έγραψε η Καμίλα Άλβεζ στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ ενημέρωσε τους followers της ότι έφτιαξαν το γλυκό για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου αυτοβιογραφικού βιβλίου του Μάθιου Μακόναχι, «Green Light».

Η ίδια πρόσθεσε χιουμοριστικά ότι «οι “κριτές” στο σπίτι μας έβαλαν 10/10», εννοώντας φυσικά τον σύζυγό της και τα δύο ακόμα παιδιά τους, την 10χρονη Βίντα και τον 8χρονο Λίβινγκστόουν.

Καθώς σπάνια το ζεύγος Μακόναχι δημοσιεύει φωτογραφίες των τριών θησαυρών τους, η ανάρτηση της Καμίλα Άλβεζ ενθουσίασε τους followers της. Μάλιστα, πολλοί έσπευσαν να τονίσουν πόσο μοιάζει ο μικρός Λέβι στον πατέρα του.

SHARE