Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη
12|09|2021 13:04
SHARE
PROUD MOM

Ο 19χρονος γιος της Σίλιας Κριθαριώτη είναι φοιτητής -Αγκαλιά με τη μητέρα του στο Instagram


Η Σίλια Κριθαριώτη δημοσίευσε ένα βίντεο στα stories της, όπου τη βλέπουμε με τον γιο της, Πανγιώτη, ο οποίος ξεκινάει τις σπουδές του.

Εκτός από μία πολύ επιτυχημένη επιχειρηματίας και ταλαντούχα σχεδιάστρια, η Σίλια Κριθαριώτη αποτελεί και περήφανη μαμά. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κόρες της, Ειρήνη και Ελισάβετ, αλλά και τον γιο της, Παναγιώτη, τους οποίους έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο.

Ο Παναγιώτης είναι 19 χρονών και είναι πλέον φοιτητής, ενώ οι 16χρονες δίδυμες φαίνεται να έχουν κληρονομήσει το μοναδικό στιλ της μητέρας τους.

Αν και βλέπουμε συχνά τις κόρες της σε φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, σπάνια βλέπουμε τον γιο της, Παναγιώτη.

Η περήφανη μαμά, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να τον αγκαλιάζει τρυφερά, ενημερώνοντας τους followers της ότι ξεκινάει τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο.

«My baby boy» γράφει η διεθνής σχεδιάστρια στο βίντεο που δημοσίευσε και πολλές μητέρες ταυτίστηκαν, καθώς έχουν νιώσει την ίδια συγκίνηση όταν αποχαιρετούν τα παιδιά τους που επιστρέφουν στο Πανεπιστήμιο.

Instagram/ @celiakritharioti
Instagram/ @celiakritharioti

Η Σίλια Κριθαριώτη συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, αλλά highlights της πορείας της ως διεθνής σχεδιάστριας.

SHARE