Η Σελίν Ντιόν με κοστούμι χαμογελά
Φωτογραφία: Splashnews/Ideal Image
26|01|2021 09:04
SHARE
CELINE DION

Ο γιος της Σελίν Ντιόν έγινε 20 ετών και η μητέρα του έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση


Η μεγάλος γιος της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Τσαρλς, έγινε 20 ετών και η μητέρα του έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για να τιμήσει τα γενέθλιά του.

Ο Ρενέ Τσαρλς είναι ο μεγάλος γιος της Σελίν Ντιόν, τον οποίο απέκτησε από τον γάμο της με τον Ρενέ Ανζελίλ. Το 2010, το ζευγάρι απέκτησε και τα δίδυμα Νέλσον και Έντι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο Ρενέ Τσαρλς κληρονόμησε το πάθος της μητέρας του για τη μουσική. Ωστόσο, του αρέσει ένα εντελώς διαφορετικό είδος, η ραπ, και έχει υιοθετήσει το καλλιτεχνικό όνομα, Big Tip.

Τη Δευτέρα, ο γιος της Σελίν Ντιόν γιόρτασε τα 20ά γενέθλιά του και η διάσημη ερμηνεύτρια δεν παρέλειψε να του ευχηθεί δημόσια, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή, κοινή φωτογραφία τους, ενώ στη λεζάντα έγραψε ένα γλυκό κείμενο, όπου του εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη της.

Το κείμενο της Σελίν Ντιόν για τα γενέθλια του γιου της

«Ρενέ Τσαρλς, γιε μου,

Πριν από 20 χρόνια, είχα την ευλογία να ακούσω τη λέξη μαμά για πρώτη φορά… Το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε και άλλαξες τη ζωή μας για πάντα. Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι πέρασαν ήδη δύο δεκαετίες. Έχεις το χρώμα του ουρανού στα μάτια σου και το ίδιο χρώμα έχει και η αγάπη μας. Βγες εκεί έξω και αγκάλιασε τη ζωή. Και θυμήσου να μη σταματάς ποτέ να πιστεύεις τον εαυτό σου, γιατί εγώ πιστεύω σε σένα. Επίσης, θυμήσου ότι ο πατέρας σου σε βλέπει και σε καθοδηγεί. Σ’ αγαπάμε τόσο πολύ… Χρόνια πολλά, Ρενέ Τσαρλς -Μαμά, Νέλσον και Έντι xx...».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σελίν Ντιόν:

Δείτε κι άλλες αναρτήσεις από το προφίλ του:

SHARE