Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με γυαλιά ηλίου
Ταλαντούχος όπως ο πατέρας του/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
17|09|2020 10:42
SHARE
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ταλαντούχος γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου με τον πατέρα του στη σκηνή -Σε παράσταση που υπογράφει ο ίδιος


Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Γιώργος, θα παίξει στο πλευρό του πατέρα του, στην παράσταση ΤΑΟ, το κείμενο της οποίας υπογράφει ο ίδιος!

Με πατέρα έναν από τους διασημότερους ηθοποιούς της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, τον Αντώνη Καφετζόπουλο, ο Γιώργος ήταν πολύ πιθανό να ακολουθήσει την ίδια πορεία, κάτι που τελικά έγινε. Ο ίδιος έχει ήδη ξεχωρίσει στον χώρο, επιλέγοντας δουλειές που ταιριάζουν στην καλλιτεχνική φιλοσοφία του, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη μουσική.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος απέκτησε τον Γιώργο από τον πρώτο του γάμο, ενώ ο ίδιος έχει έναν ακόμη γιο, με τη Φαίη Κοκκινοπούλου. Μάλιστα, ο Γιώργος Καφετζόπουλος έχει δηλώσει ότι με τον ετεροθαλή αδερφό του έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town, ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολο να μεγαλώνει ως παιδί χωρισμένων γονιών. Ο ίδιος απάντησε «Όχι, γιατί εμένα δεν μου έλειπε ο πατέρας μου, τον έβλεπα πολύ συχνά. Κάθε εβδομάδα από Παρασκευή μεσημέρι μέχρι Κυριακή βράδυ ήμουν σπίτι του. Δεν ένιωθα παιδί χωρισμένων γονιών. Επίσης, μέναμε με τη μητέρα μου Εξάρχεια και για κάποια χρόνια έμενε στην ίδια περιοχή και ο πατέρας μου. Ύστερα μετακόμισε στον Άλιμο, πάλι όμως δεν χάσαμε επαφή».

https://www.instagram.com/p/CEWhURSpSnM/
Φωτογραφία: Panos Giannakopoulos
https://www.instagram.com/p/CE4DYz1A3sA/
Φωτογραφία: Panos Giannakopoulos

Ο Αντώνης και ο Γιώργος Καφετζόπουλος, λοιπόν, πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν μαζί στο θέατρο Ριάλτο, στην παράσταση ΤΑΟ, στην οποία ο δεύτερος κάνει το ντεμπούτο του ως θεατρικός συγγραφέας, καθώς υπογράφει το κείμενο.

Πρόκειται για μια κωμωδία όπου πρωταγωνιστούν τρεις ήρωες που μπλέκουν σε παράνομες καταστάσεις (τον τρίτο της παρέας ενσαρκώνει ο Στάθης Σταμουλακάτος), σε σκηνοθεσία Δανάης Σπηλιώτη.

SHARE