ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα
Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν σε μια πολυτελή και λαμπερή τελετή /Φωτογραφία: Getty Images
02|03|2023 09:32
SHARE
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ

Ο γιος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα με χνουδωτό φορμάκι και σκούφο


Ο δύο ετών γιος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, είναι πανέμορφος και μόλις η μητέρα του δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο προφίλ της που ξετρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι σπάνια θα δημοσιεύσει φωτογραφίες, είτε κοινές, είτε του γιου τους.

Παρόλα αυτά, είδαμε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον καρπό του έρωτά τους φορώντας ζεστά ρούχα σε μπλε απόχρωση και έναν μπλε σκούφο.

Ο 2 ετών Φίλιππος Νιάρχος είναι πανέμορφος και πολύ γλυκός, κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε σπάνια φωτογραφία που βλέπουν οι διαδικτυακοί φίλοι του ζεύγους.

Ο γιος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα με χνουδωτό φορμάκι και σκούφο

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, ένωσαν τις ζωές τους το 2019 με πολιτικό γάμο, στην πόλη του φωτός, το Παρίσι, και έκτοτε ζουν ευτυχισμένα, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους υπέροχη οικογένεια.

Φροντίζουν να κρατούν σε απόσταση τα αδιάκριτα βλέμματα από την προσωπική τους ζωή, αυτή τη φορά όμως η μητέρα του μικρού Φίλιππου, Ντάσα Ζούκοβα, προχώρησε σε μία ανάρτηση σε  Instagram  story.

Ο μικρός Φίλιππος απεικονίζεται στη φωτογραφία φορώντας ένα μπλε χνουδωτό φορμάκι και έναν μπλε σκούφο ενώ κρατά στα χέρια του ένα χάρτινο ποτήρι και πίνει από αυτό.

Φωτογραφία: Instagram/@dasha

SHARE