Ο Τάσος Αρνιακός με τη σύζυγό του, Μαρί
Ο Τάσος Αρνιακός με τη σύζυγό του, Μαρί/ Φωτογραφία NDP Photo Agency
12|07|2021 14:04
SHARE
FOLLOW HIM

Ο 28χρονος κούκλος γιος του Τάσου Αρνιακού είναι κολυμβητής


Ο κούκλος γιος του Τάσου Αρνιακού, Γιώργος, είναι κολυμβητής και πολύ γοητευτικός.

Πολλοί είναι εκείνοι που εμπιστεύονται τον Τάσο Αρνιακό στις καθημερινές μετεωρολογικές προβλέψεις του. Ο ίδιος, μέσα από τη συχνότητα του Ant1 μας ενημερώνει για την πρόγνωση του καιρού, με τον ιδιαίτερο τρόπο του.

Ο Τάσος Αρνιακός είναι παντρεμένος εδώ και πάνω από 25 χρόνια με τη σύζυγό του Μαρί και μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο.

Ο μεγαλύτερος, ο Γιώργος, είναι πολύ γοητευτικός και ασχολείται με το κολύμπι. Αν και δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, στο προσωπικό προφίλ του στο Instagram συγκεντρώνει πάνω από 18 χιλιάδες followers.

Πριν από λίγο καιρό, ο 28χρονος γιος του Τάσου Αρνιακού δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου τον βλέπουμε να βγαίνει από την πισίνα. Γοητευτικός και γυμνασμένος, θύμισε τραγουδιστή σε βίντεο κλιπ.

Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες του Γιώργου Αρνιακού:

Σε μια κοινή συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Αρνιακός μαζί με τον αδερφό του, Σπύρο (επίσης κούκλος και αθλητής), στην εκπομπή «Happy Day» τα δύο αδέρφια ανέφεραν: «Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μας παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει. Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας».

SHARE