Ο Τζον Τραβόλτα με σακάκι
Η συγκινητική ανάρτηση του Τζον Τραβόλτα/ Φωτογραφία: AP Images
15|04|2020 10:09
SHARE
ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ο Τζον Τραβόλτα συγκινεί με μια φωτογραφία του γιου του, Τζετ, για την ημέρα των γενεθλίων του -Θα γινόταν 28 ετών


Ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγός του Κέλι Πρέστον συγκίνησαν τους followers τους με μια ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου τους, Τζετ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2009.

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό τους στο Instagram τίμησαν ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγός του, Κέλι Πρέστον, την ημέρα των γενεθλίων του γιου τους, Τζετ, ο οποίος πέθανε το 2009, σε ηλικία 16 ετών.

Ο Τζον Τραβόλτα δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου τον βλέπουμε αγκαλιά με τον γιο του να του χαμογελά γλυκά. «Χαρούμενα γενέθλια Τζέτι! Σε αγαπάμε» έγραψε ο διάσημος ηθοποιός στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η Κέλι Πρέστον ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο της στα χιόνια, επίσης γράφοντας «Χρόνια πολλά στον γλυκό μας Τζέτι, σ' αγαπάμε πολύ».

https://www.instagram.com/p/B-8epmcpDFL/
https://www.instagram.com/p/B-8kEG6AbC_/

Ο Τζετ ήταν αυτιστικός. Πέθανε τον Ιανουάριο του 2009, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις Μπαχάμες, όταν χτύπησε το κεφάλι του στην μπανιέρα την ώρα μιας κρίσης. Πριν από μερικές μέρες η μητέρα του δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της οικογένειάς της, όπου βλέπουμε τον Τζετ να κοιτά τον πατέρα του με λατρεία.

«Έχω μια ειδική θέση στην καρδιά μου για τα άτομα με αυτισμό και ειδικές ανάγκες. Ο γιος μου ο Τζέτι ήταν μια από τις πιο όμορφες και παιχνιδιάρικες ψυχές που θα συναντούσες ποτέ. Σε όλους εσάς στέλνω την αγάπη μου» έγραψε η σύζυγος τους Τζον Τραβόλτα.

SHARE