Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης σε δημόσια εμφάνιση
Οικογενειακή ευτυχία/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
05|01|2020 10:53
SHARE
PURE BLISS

«Εσύ απτόητος» -Η Τζένη Θεωνά φωτογραφίζει τον Δήμο Αναστασιάδη με τον γιο τους


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης δεν θα ξεχάσουν ποτέ το 2019. Ηταν η χρονιά που έφερε στην ζωή τους τον γιο τους.

Τον Απρίλιο, η Τζένη Θεωνά έγινε μητέρα και έκτοτε, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς της προσαρμόστηκαν στις ανάγκες του γιου της: μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολύ ιδιωτικές της στιγμές. Βλέπουμε τις δραστηριότητές της, αλλά όχι την οικογενειακή ζωή της.

Όλα τα συναισθήματα που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο μπόρεσε να τα αποδώσει μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε το Σάββατο 4 Ιανουαρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε αυτήν δεν βλέπουμε την ίδια, αλλά τον σύντροφό της Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο της που φωτογραφίζεται με τον μπαμπά του -χωρίς, βέβαια, να βλέπουμε το πρόσωπό του μιας και το ζευγάρι είναι πολύ προσεκτικό στον τρόπο που προβάλλει τις προσωπικές στιγμές του.

Η Τζένη Θεωνά θυμήθηκε την φωτογραφία που τράβηξε τους πρώτους μήνες της ζωής της μετά τον ερχομό τους γιου της και έγραψε μερικά λόγια που δείχνουν την σχέση που την ενώνει με τον σύντροφό της: «Ίσως τελικά αυτό(ς) που αμφισβητείς να είναι και αυτό(ς) που επιθυμείς. Έτσι έμαθα. Εσύ απτόητος. Σ'ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να μαθαίνω πλάι σου».

https://www.instagram.com/p/B651_HEBrG0/

«Aγκαλιά με το θαύμα της ζωής» είχε γράψει σε προηγούμενη φωτογραφία με τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/B5LEqeYhACi/
SHARE