Η Πάολα Μπράτσο έκανε διακοπές στην Ελλάδα
Πάολα Μπράτσο
12|09|2023 08:54
SHARE
LA USURPADORA

Γκαμπριέλα Σπάνικ: Η Πάολα Μπράτσο έκανε διακοπές στην Ελλάδα -Οι φωτογραφίες στην Ακρόπολη


Ποιος δεν θυμάται την Πάολα Μπράτσο την ηρωίδα της μεξικάνικης σειράς, που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό τη δεκαετία του '90, μέσα από τη σαπουνόπερα «Η Παουλίνα» (La usurpadora, Η Σφετερίστρια), σημειώνοντας απίστευτα νούμερα τηλεθέασης.

Την εποχή εκείνη οι λατινοαμερικάνικες σειρές έκαναν πρωτόγνωρη επιτυχία στην Ελλάδα και η Γκαμπριέλα Σπάνικ, υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τις δυο αδελφές Πάολα Μπράτσο και Παουλίνα που διεκδίκησαν, η καθεμιά με τον τρόπο της, την αγάπη του Κάρλος Ντανιέλ.

Η Σφετερίστρια μεταδόθηκε το 1998 στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε σε περισσότερες από 110 χώρες και μεταγλωττίστηκε σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Και αν αναρωτιέστε πως είναι σήμερα η Γκαμπριέλα Σπάνικ το σίγουρο είναι ότι στα 49 της παραμένει μια σέξι γυναίκα, που έχει, αγαπά πολύ τη χώρα μας.

Μάλιστα η ηθοποιός ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και επισκέφτηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης βγάζοντας τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Με αφέλειες και καστανό μαλλί η Γκαμπριέλα Σπάνικ δεν θυμίζει σε τίποτα την Παουλίνα των 90s, καθώς, όπως έχει παραδεχτεί η ίδια, έχει κάνει αρκετές αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.


Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκαμπριέλα Σπάνικ επισκέπτεται τη χώρα μας. Η 49χρονη ηθοποιός έκανε και πέρυσι διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.

Δείτε τη Γκαμπριέλα Σπάνικ στην Ακρόπολη:

SHARE