Αντζελα Γκερέκου
Αντζελα Γκερέκου/Φωτογραφία: NDP photo agency
1998

Η Αντζελα Γκερέκου όταν βρέθηκε για πρώτη φορά στη σκηνή με τον Τόλη Βοσκόπουλο


Μια φωτογραφία της Αντζελας Γκερέκου από το 1998 δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου στο Instagram.

Η φωτογραφία της Αντζελας Γκερκέκου με κορμάκι και μωβ περούκα δημοσιεύτηκε στο προφίλ «Studio Κλεισθένης» του Instagram, που φέρει το όνομα του προσωπικού φωτογράφου της Αλίκης Βουγιουκλάκη και άλλων διασημοτήτων της εποχής και διαχειρίζεται το πολύτιμο αρχείο του με τα σπάνια στιγμιότυπα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Κλεισθένη το 1998, όταν η Αντζελα Γκερέκου βρέθηκε για πρώτη φορά με τον Τόλη Βοσκόπουλο μαζί στην θεατρική σκηνή.

Θυμίζουμε ότι το 1998 η Αντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος πρωταγωνίστησαν μαζί στην θεατρική παράσταση «Ήρθες σαν όνειρο». Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1996 και η υπόθεση της παράστασης βασιζόταν στο μεταξύ τους ειδύλλιο που εξελίχθηκε σε γάμο.

Η Αντζελα Γκερέκου με κορμάκι και μοβ περούκα - Οταν βρέθηκε για πρώτη στη σκηνή με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Άντζελα Γκερέκου στην παράσταση Ήρθες σαν όνειρο στο θέατρο Ακροπόλ στις 16-1-1998. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο επί θεατρικής σκηνής» σημειώθηκε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Τη μουσική της θεατρικής παράστασης είχε γράψει ο Χρήστος Νικολόπουλος και τη σκηνοθεσία ο Ιταλός Gianfranco Angelucci.

Δείτε το βίντεο:

SHARE