Ο Γκόρντον Ράμσεϊ με t shirt
Επικό throwback/ Φωτογραφία: Instagram/ @gordonramsay
15|05|2020 13:39
SHARE
THROWBACK

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στα νιάτα του θα μπορούσε να είναι και popstar -Το throwback με φράντζα αλά Τζάστιν Μπίμπερ


Ο Γκόρντον Ράμσεϊ προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό στους followers του, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του από το παρελθόν, όπου μοιάζει με popstar!

Αγνώριστος είναι ο Γκόρντον Ράμσεϊ στη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου τον βλέπουμε πάνω από 30 χρόνια πριν, με ξανθιά φράντζα, που θυμίζει popstar ή μέλος νεανικού συγκροτήματος! Μάλιστα, κάποιος στα σχόλια έγραψε «μαλλιά Τζάστιν Μπίμπερ», συγκρίνοντας τον διάσημο σεφ με τον Καναδό τραγουδιστή στην αρχή της καριέρας του!

Η φωτογραφία του νεαρού Γκόρντον Ράμσεϊ ενθουσίασε τους followers του, οι οποίοι του άφησαν αμέτρητα σχόλια για το πόσο όμορφος δείχνει. Αφορμή για την ανάρτηση ήταν το event που διοργανώνουν το Facebook και το Instagram, για τους απόφοιτους μαθητές και φοιτητές του 2020. Αν και ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πόσο χρονών είναι στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δημοσιεύματα του ξένου τύπου τον χαρακτηρίζουν «teenager». Αυτό σημαίνει ότι τραβήχτηκε πάνω από 30 χρόνια πριν.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τον (μετέπειτα) πολύ διάσημο σεφ να χαμογελά στον φακό και να κρατά ένα κύπελο. Όμορφος, μαυρισμένος και με τα μαλλιά στη μόδα της εποχής να έχουν ενθουσιάσει τους θαυμαστές του, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι θα έμελλε να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους και αναγνωρισμένους μάγειρες στον κόσμο!

Δείτε παρακάτω το επικό throwback που ανέβασε ο Γκόρντον Ράμσεϊ στο Instagram:

SHARE