Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου στις Άγριες Μέλισσες
Το βίντεο στο Instagram/ Φωτογραφία: ANT1
19|03|2020 09:45
SHARE
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Οι «Άγριες Μέλισσες» μένουν σπίτι: Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου μας δείχνουν πώς θα ήταν ο εγκλεισμός στο Διαφάνι


Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται και η Μαρία Κίτσου, ενθουσιάζοντας τους φανατικούς θαυμαστές των «Άγριων Μελισσών».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου ανήκουν στους Έλληνες που #ΜένουνΣπίτι και ακούν τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν όλοι, ώστε να σταματήσει η εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η οποία έχει καθηλώσει το ελληνικό τηλεοπτικό στους δέκτες του (βέβαια τώρα έχει παγώσει τα γυρίσματα), περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν χάσει το χιούμορ τους.

Με ένα πολύ αστείο βίντεο, το οποίο έκανε τους χιλιάδες followers του Δημήτρη Γκοτσόπουλου να χαμογελάσουν, ο ίδιος και η Μαρία Κίτσου μας δείχνουν πώς θα ήταν ο «Λάμπρος» και η «Ελένη», οι δύο χαρακτήρες που υποδύονται αντίστοιχα στις «Άγριες Μέλισσες», αν συνεχίσει μερικές εβδομάδες ακόμα ο εγκλεισμός στο Διαφάνι.

https://www.instagram.com/p/B94B1jWJF2V/

«Νίτσα» φωνάζει ο Γκοτσόπουλος, υποδυόμενος τον Λάμπρο και ύστερα εξηγεί: «από το Ελενίτσα». Στη συνέχεια, ζητά από την πρωταγωνίστρια να του φτιάξει καφέ! Αμέσως μετά, εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου και συμβουλεύει «Μένουμε Σπίτι». Το βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, αλλά και εκατοντάδες σχόλια από θαυμαστές των ηθοποιών και της σειράς, οι οποίοι εύχονταν να τους δουν ξανά στους δέκτες τους με νέα επεισόδια.

SHARE