Η Γκούινεθ Πάλτροου δείχνει τι έχει μέσα στο ψυγείο της
Φωτογραφία: Instagram/@gwynethpaltrow
13|08|2023 11:56
SHARE
ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δείχνει τι έχει μέσα στο ψυγείο της -Η παρατήρηση των fan, τι λείπει από μέσα


Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους τι έχει μέσα στο ψυγείο της και ενώ πολλοί εντυπωσιάστηκαν, άλλοι έμειναν με εύλογες απορίες.

Με αφορμή το αίτημα των θαυμαστών της η Γκουίνεθ Πάλτροου αποφάσισε να ανοίξει το ψυγείο της και να δείξει τι διατηρεί μέσα σε αυτό δημοσιεύοντας ένα σχετικό βίντεο στην Instagram σελίδα του «Goop» που έχει λανσάρει η ίδια.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δείχνει τι έχει μέσα στο ψυγείο της -Η παρατήρηση των fan, τι λείπει από μέσα

Μέσα από συνεντεύξεις της η ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές πως προσέχει πολύ τη διατροφή της, ενώ έχει αποκλείσει τα γαλακτοκομικά, το κρέας και τη ζάχαρη ωστόσο η εικόνα που έδειξε μπέρδεψε ιδιαίτερα τους φαν της.

Καθώς ανοίγει το ψυγείο της μπορεί κανείς να δει πως έχει πολλά γάλατα, γιαούρτια, αναψυκτικά και ποτά, προϊόντα φροντίδας και περιποίησης προσώπου, όλα οργανωμένα στην εντέλεια

«Ο γιος μου λατρεύει το γάλα καρύδας» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Όπως αναφέρουν πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους όμως, λείπει κάτι βασικό από το ψυγείο της ηθοποιού και μάλιστα δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν την ανάρτηση.

Πολλοί από τους θαυμαστές της τόνισαν πως το ψυγείο της είναι super οργανωμένο ωστόσο υπογράμμισαν πως λείπει το «πραγματικό». «Που είναι το φαγητό, έχει μόνο ποτά» σχολίασε κάποιος με ακόμη έναν χρήστη να ρωτά πού διατηρεί τα φρέσκα λαχανικά.

SHARE