Γκουίνεθ Πάλτροου
Γκουίνεθ Πάλτροου/Φωτογραφία: ΑP images
01|04|2024 15:18
SHARE
ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ

Γκουίνεθ Πάλτροου: Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά της -Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Πάσχα


Η Γκουίνεθ Πάλτροου βρέθηκε στο Nashville με τα έφηβα παιδιά της το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

Την Κυριακή, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες της ίδιας, του γιου της Moses, 17 ετών, και της κόρης της Apple, 19 ετών, να επισκέπτονται το Lou Nashville και το The Station Inn.

«Πασχαλινό Σαββατοκύριακο στο Νάσβιλ🐰💕», έγραψε η ιδρύτρια του Goop στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία περιείχε μια φωτογραφία με τους τρεις τους σε ένα τραπέζι γεμάτο πίτσες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Paltrow μίλησε στους Sunday Times και μοιράστηκε τα συναισθήματά της σχετικά με τον γιο της που θα πάει στο κολέγιο το φθινόπωρο. Και τα δυο παιδιά τα έχει αποκτήσει με τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin.

«Από τη μία πλευρά, απίστευτη θλίψη. Μια βαθιά αίσθηση επικείμενης θλίψης. Από την άλλη, αυτό ακριβώς πρέπει να συμβαίνει. Τα παιδιά σας υποτίθεται ότι είναι νεαροί ενήλικες που μπορούν να επιτύχουν, να αντιμετωπίσουν ό,τι συμβεί, να κάνουν συνδέσεις και να είναι ανθεκτικοί. Αυτό σημαίνει ότι φεύγουν από το σπίτι», είπε με ειλικρίνεια.

Σε συνέντευξή της στο Bustle τον Οκτώβριο, η Paltrow μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο τα δύο παιδιά της αντιμετώπισαν τη διαδικασία εισαγωγής στο κολέγιο, τονίζοντας τις διαφορές στις προσεγγίσεις τους.

«Η Apple ήταν πολύ ξεκάθαρη για το πού ήθελε να πάει και έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να το κάνει να συμβεί», δήλωσε η περήφανη μαμά. «Ο Moses είναι σαν: 'Δεν ξέρω, μου αρέσει αυτό και μου αρέσει εκείνο, και ας πάμε πίσω να δούμε αυτό, ας πάμε πίσω να δούμε εκείνο'. Είναι πιο χαλαρός. Είναι κάπως σαν, 'Θα είμαι ευτυχισμένος οπουδήποτε, είναι μια χαρά', το οποίο είναι ένα υπέροχο συναίσθημα».

«Και γενικά φαίνεται να λειτουργεί», δήλωσε η Paltrow για την εμπειρία αυτή. «Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι μερικές φορές σκέφτεσαι: "Ωχ, όχι, αυτό το άτομο δεν πέρασε εκεί, ενώ φαινόταν να ταιριάζει τόσο πολύ». Αλλά στο τέλος, η εμπειρία στο κολέγιο κάνει τα παιδιά να ευδοκιμήσουν πραγματικά. Νομίζω ότι το έχουν κάνει επιστήμη», κατέληξε.

Δείτε πώς πέρασε η Γκουίνεθ Πάλτροου το Πάσχα με τα παιδιά της

SHARE