Ενρίκε Ιγκλέσιας με καπέλο και Άννα Κουρνίκοβα σε γήπεδο
Η οικογένεια τους μεγάλωσε κι άλλο/Φωτογραφία: AP images
14|02|2020 10:47
SHARE
INSTAGRAM MOMENTS

Ενρίκε Ιγκλέσιας και Αννα Κουρνίκοβα: Οι τρυφερές φωτό με το 3ο τους μωρό από την αίθουσα τοκετού


Το τρίτο τους παιδάκι καλωσόρισαν πριν από μερικές μέρες ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα.

Η Άννα Κουρνίκοβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιας έγιναν για τρίτη φορά γονείς καθώς η πρώην πρωταθλήτρια του τένις έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 30 Ιανουαρίου. Το διάσημο ζευγάρι, το οποίο κατάφερε να κρατήσει μυστικές και τις δύο εγκυμοσύνες, αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσω του Instagram.

Ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Άννα Κουρνίκοβα έχουν αποκτήσει ήδη τα δίδυμα Lucy και Nicholas, που είναι πλέον δύο ετών και η μικρή τους «λιακάδα», όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά, ήρθε για να συμπληρώσει την ευτυχία τους.

Η Αννα Κουρνίκοβα και ο Ενρίκε Ιγκλέσιαας ανέβασαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα μέσα από την αίθουσα τοκετού, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους, όπου την πήραν για πρώτη φορά αγκαλιά.

Ο Ισπανός τραγουδιστής και η πρώην άσος του τένις Αννα Κουρνίκοβα απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ευτυχίας με το τρίτο μέλος της οικογένειάς τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2001 και είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Ενρίκε Ιγκλέσιας για το τραγούδι «Escape» και μέχρι σήμερα φέρονται να μην έχουν παντρευτεί.

SHARE