Η Γιούλικα Σκαφιδά με δερμάτινο τζάκετ χαμογελά στον φακό
Η Γιούλικα Σκαφιδά ποζάρει γυμνή για το The Naked Issue/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
04|11|2019 13:10
SHARE
THE NAKED ISSUE

Γιούλικα Σκαφιδά και Κόρα Καρβούνη: Γυμνές στις σελίδες του περιοδικού DownTown για καλό σκοπό


Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος κυκλοφόρησε το The Naked Issue του περιοδικού DownTown, με σκοπό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης και ενημέρωσης για τον ιό του AIDS.

Ανάμεσα στους επώνυμους Έλληνες που δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση του περιοδικού να φωτογραφηθούν γυμνοί, δύο ταλαντούχες κυρίες της ελληνικής υποκριτικής σκηνής, η Γιούλικα Σκαφιδά και η Κόρα Καρβούνη, ξεχώρισαν.

Η Γιούλικα Σκαφιδά και η Κόρα Καρβούνη πόζαραν χωρίς ρούχα, στον φακό του Κοσμά Κουμιανού, ο οποίος τις απαθανάτισε σε κομψά και καλαίσθητα κάδρα.

https://www.instagram.com/p/B4XnbgWJp08/?fbclid=IwAR3ur_7kpb9OiPCZul2dFvLTuoIXpR9g8z3Ps1ijv-tut-Xw4-G3ZkB8oT0

Τη Γιούλικα Σκαφιδά βλέπουμε με χαμόγελο και κλειστά μάτια, να κάθεται σε μια velvet πολυθρόνα, ενώ η Κόρα Καρβούνη κάθεται στο πάτωμα, με την πλάτη στον φακό, σε ένα πολύ artistic κάδρο.

https://www.instagram.com/p/B4XFTYBg4qB/

Οι δυο τους δεν παρέλειψαν να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες τους και στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους followers τους για την κυκλοφορία του περιοδικού.

Σκοπός του τεύχους είναι να υπενθυμίσει στους αναγνώστες ότι ο ιός HIV απαιτεί την αμέριστη προσοχή και προφύλαξη, αλλά και να καταρρίψει κάθε διάκριση και στίγμα απέναντι στους φορείς.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους Έλληνες που συναντήσαμε στις σελίδες του ολόφρεσκου DownTown είδαμε διάσημους ηθοποιούς, τραγουδιστές, μοντέλα και αθλητές, όπως τους Μάρα Δαρμουσλή, Γιάννη Ζουγανέλη, Κλέλια Πανταζή, Mike, Στέφανο Μιλάτο και πολλούς άλλους.

SHARE