H Ντέβα Κασέλ
H Ντέβα Κασέλ/Φωτογραφία: Deva Cassel/instagram
ΝΤΕΒΑ ΚΑΣΕΛ

«Τhe new future» -H 17χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι σε νέα φωτογράφιση


Περήφανη μητέρα είναι η γοητευτική ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι καθώς βλέπει την 17χρονη κόρη της, Ντέβα Κασέλ, να διαγράφει τη δική της καριέρα.

Η κούκλα κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ έχει ξεκινήσει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας και αποτελεί ήδη ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα. 

H Ντέβα Κασέλ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Muse με ρούχα Dior, όπου και σημείωσε: «Ολα ξεκίνησαν όταν έπρεπε να κάνω μια πόζα κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής φωτογράφισης που ένιωσα μια σπίθα. Αυτή ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω μέρος αυτού του περιβάλλοντος».

H μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά στη λεζάντα του ποστ. Αλλωστε, η Ιταλίδα ηθοποιός πολλές φορές διαφημίζει την δουλειά της Ντέβα Κασέλ, δηλώνοντας περήφανη και ενθουσιασμένη για τα επιτεύγματά της στον χώρο της μόδας.

Η Ντέβα Κασέλ συνδυάζει την εκρηκτική ομορφιά της μητέρας της, Μόνικα Μπελούτσι, και την γοητεία του πατέρα της, Βενσάν Κασέλ και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

«Το νέο μέλλον» (The New Future) αναγράφεται στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Ντέβα Κασέλ δεν είναι ακόμη ένα παιδί διάσημων γονιών.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ από πολύ μικρή ηλικία μαγνήτισε τα βλέμματα του celebrity world, ως ένα παιδί δύο ανθρώπων που ξεχώρισαν για την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και για το ταλέντο τους.

Όμορφη, θηλυκή και δυναμική, η Ντέβα Κασέλ είναι αγαπημένη μούσα του οίκου Dolce & Gabbana.

SHARE