Αλίκη Βουγιουκλάκη γάμος Ηλιάδης
Αλίκη Βουγιουκλάκη /Φωτογραφία: ΝDP photo agency
FLASHBACK

H Αλίκη Βουγιουκλάκη με μπικίνι στο εξοχικό της στον Θεολόγο πριν από 48 χρόνια


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη λάτρευε τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Είχε αποκτήσει ένα εξοχικό σπίτι στον Θεολόγο το οποίο λειτουργούσε ως «ησυχαστήριό» της αλλά και τόπος αναψυχής. Εκεί καλούσε τους φίλους της και συζητούσαν ως το πρωί, κολυμπούσε στην ιδιωτική παραλία και απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης και αποφόρτισης.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μοιράζεται συχνά στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του που βλέπουμε για πρώτη φορά. Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με πορτοκαλί μπικίνι στην είσοδο του εξοχικού της σπιτιού στον Θεολόγο.

Είναι χαμογελαστή, ανέμελη, όπως ήταν πάντα στο προσωπικό της καταφύγιο.

«Η Αλίκη στην είσοδο του εξοχικού της στον Θεολόγο καλοκαίρι του 1974 όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές πριν το ξεκίνημα των προβών για το ιστορικό έργο "Μαντώ Μαυρογένους" που ανεβάζει την επόμενη θεατρική σαιζόν στο θέατρο "Αλίκη"» σημειώνεται στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μπικίνι στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο

H Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας το πορτοκαλί μπικίνι της και πολύχρωμο κολιέ. Το καλλίγραμμο κορμί της και η γοητεία της φυσικά τραβούν την προσοχή.

Γοητεία και ανεμελιά άλλης εποχής! Αλλωστε η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ και λατρεύτηκε από το κοινό όσο καμία άλλη!

SHARE