Αλκηστις Πρωτοψάλτη
Αλκηστις Πρωτοψάλτη/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη με στιλάτο μαγιό στις διακοπές της


H Aλκηστις Πρωτοψάλτη απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί του Αιγαίου.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Ωστόσο, στις 18 Αυγούστου η Αλκηστις Πρωτοψάλτη θα δώσει συναυλία στην Μυτιλήνη μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και στη συνέχεια θα επιστέψει στην Αθήνα για να εμφανιστεί στο Κατράκειο Θέατρο του Πειραιά μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή.

Πριν από λίγες ημέρες η Αλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram- χαμογελαστή, μέσα στη θάλασσα φορώντας ένα στιλάτο μαγιό.

Το πρόσωπό της λάμπει και η τραγουδίστρια φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη στις καλοκαιρινές της διακοπές. Βέβαια, αυτό το χαμόγελο λίγο αργότερα έσβησε με τις καταστροφικές πυρκαγιές οι οποίες προκάλεσαν βαθιές πληγές στην χώρα μας.

Δείτε εδώ:

Μάλιστα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο τελευταίο της ποστ στο Instagram αναδημοσίευσε τη φωτογραφία της 81χρονης Παναγιώτας Nουμίδη από τις Γούβες στην Εύβοια που τράβηξε ο φωτογράφος Κωνσταντίνος Τσακαλίδης και έγινε πρωτοσέλιδο στον ελληνικό και ξένο Τύπο.

SHARE