Ανθή Σαλαγκούδη-Αναστασία Περράκη
Ανθή Σαλαγκούδη-Αναστασία Περράκη/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

«Ξεπερνάει τα όρια της ηθικής» -H Αναστασία Περράκη υπερασπίζεται την Σαλαγκούδη για το bullying που δέχεται στα social media


Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, η Αναστασία Περράκη θέλησε να υπερασπιστεί την φίλη της, Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, το «Survivor» και έχει γίνει «κόκκινο πανί» για κάθε τηλεθεατή.

Η 36χρονη δημοσιογράφος και παίκτρια των «Διασήμων», Ανθή Σαλαγκούδη έχει μετατραπεί σε μια παίκτρια που αγαπούν να μισούν οι τηλεθεατές και κάθε φορά τα σχόλια στα social media παίρνουν φωτιά, τα οποία είναι εις βάρος της. Οι χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν καθημερινά την Ανθή Σαλαγκούδη στο επίσημο hashtag #survivorgr του ριάλιτι επιβίωσης και αυτό δεν έχει τελειωμό.

Η δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη και κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη, δέχεται μια μορφή bullying στα social media και η φίλη της, Αναστασία Περράκη θέλησε να βάλει λίγο τα πράγματα στη θέση τους.

Η Αναστασία Περράκη σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της στο Instagram: «Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπούλινγκ από άλλους, να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπούλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από οποία θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποια είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!? Ο κάθε άνθρωπος έχει την δίκη του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας, ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί! Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Δέχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολάρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Άνθη που είναι φίλη μου, αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece».

SHARE