Η Ανίτα Μπραντ με τον γιο της και τον Χάρη Χριστόπουλο
Η Ανίτα Μπραντ με τον γιο της και τον Χάρη Χριστόπουλο/Φωτογραφία: anabrand/instagram
INSTAGRAM

H Ανίτα Μπραντ με τον γιο της βόλτα στα χιόνια -Ο Χρήστος είναι ίδιος η makeup artist


Η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε φωτογραφίες του γιου της, Χρήστου, στο Instagram και είναι ξεκάθαρο ότι ο μικρός έχει μοιάσει περισσότερο στη μητέρα του.

Ούτε λεπτό δεν αποχωρίζεται τον γιο της η γνωστή makeup artist. Το «Χριστοπουλάκι» όπως τον αποκαλούν με τον Χάρη Χριστόπουλο, γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2020 και τους έχει ξετρελάνει.

Η Ανίτα Μπραντ ωστόσο τον τελευταίο καιρό περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πέθανε ο πατέρας της. Η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου δημοσίευσε φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε με τον γιο της στα χιόνια και έγραψε στη λεζάντα: «Kάθε μέρα μπαίνω στο facebook να δω αν είδες τις τελευταίες φωτογραφίες που σου έστειλα για να σου πω πως πήγα τον μικρό στη βόλτα που πηγαίναμε τόσα χρόνια μαζί. Μα δεν το έχεις δει ακόμα».

H Ανίτα Μπραντ δέχτηκε πολλά μηνύματα από τους followers για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και πόσο γλυκός είναι ο γιος της, ο οποίος της μοιάζει πάρα πολύ.

Δείτε εδώ:

Ο μοναχογιός του ζευγαριού, γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια στις 23 Ιουλίου του 2021 και είναι ένα πολύ γλυκό αγόρι που η μητέρα του, Ανίτα Μπραντ, τον ντύνει με πολύ στιλ.

SHARE