Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος
Ανίτα Μπραντ και Χάρης Χριστόπουλος/Φωτογραφία: NDP Photo Agency
FLASHBACK

H Ανίτα Μπραντ το 2005 με έντονη ακμή -Η φωτό και το συγκινητικό μήνυμα


Επέτειο γάμου είχε η Ανίτα Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018, ύστερα από 15 χρόνια σχέσης, κρυφά στη Λευκάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόνο έξι καλεσμένους. Πριν από από ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Χρήστος, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και από τότε ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο με τον βενιαμίν της οικογένειας.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η γνωστή make up artist, Ανίτα Μπραντ, ξεφύλλισε τα φωτογραφικά άλμπουμ της και μοιράστηκε μια φωτογραφία της από το 2005. Εκείνη την εποχή η Ανίτα Μπραντ είχε έντονη ακμή στο πρόσωπό της και όπως έγραψε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, απέφευγε να βγάζει φωτογραφίες.

Η Ανίτα Μπραντ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με αφορμή τη σημερινή μέρα εκεί που έψαχνα φωτογραφίες στους παλιούς σκληρούς δίσκους βρήκα αυτήν εδώ… Έχω ελάχιστες φωτογραφίες από εκείνη την εποχή (κάπου το 2005) γιατί είναι μια εποχή, που για χρόνια ήθελα απλά να διαγράψω από τη ζωή μου και όπου για πολλούς μήνες όχι απλά δεν ήθελα να φωτογραφηθώ, αλλά δεν κοιταζόμουν καν σε καθρέφτη.

Είχα όμως αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου, ο οποίος μου έλεγε καθημερινά για μήνες πόσο όμορφη ήμουν και το εννοούσε! Αν και σήμερα πια δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν είχα ξανά τόσο έντονη ακμή, τι θέλω να πω; Ότι, αν βρήκατε τον άνθρωπο που θα σας βλέπει πανέμορφη κι ας νομίζετε πως είστε στα χειρότερα σας... εκείνον να εκτιμάτε... αυτό».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

«Είσαι πάντα η πανέμορφη της καρδιάς μου» σχολίασε ο Χάρης Χριστόπουλος κάτω από τη φωτογραφία τους και όλοι συγκινήθηκαν.

SHARE