Η Αννα Βίσση με καρέ μαλλιά
Η Αννα Βίσση με καρέ μαλλιά/Φωτογραφία: NDP photo agency
NEO HAIR LOOK

H Άννα Βίσση έκοψε τα μαλλιά της καρέ και πλέον είναι το απόλυτο hair inspo του χειμώνα


Η ανανεωμένη Αννα Βίσση βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η τρελή του Σαγιό» που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και ενσαρκώνει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης βρέθηκε πλήθος κόσμου, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε την Αννα Βίσση με νέο hair look. H τραγουδίστρια έκοψε τα μαλλιά της ένα υπέροχο καρέ και η αλλαγή στα μαλλιά της είναι ό,τι πιο hot αυτή τη σεζόν.

H Αννα Βίσση έκοψε τα μαλλιά της καρέ και πλέον είναι το απόλυτο hairstyle του χειμώνα

Η Αννα Βίσση αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα στιλάτο καρέ μέχρι τους ώμους.

Αυτό που πρωταρχικά πρέπει να προσέξουν οι γυναίκες άνω των 50 είναι το μήκος των μαλλιών τους. Διάσημοι κομμωτές τονίζουν ότι όσο κονταίνουν τα μαλλιά τους, τόσο πιο φρέσκο φαίνεται το πρόσωπο τους ενώ όσο μακραίνουν τόσο πιο κουρασμένο δείχνει.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Σύμφωνα με τους πιο έμπειρους hair stylists, τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι το τέλειο μήκος για γυναίκες άνω των 50 ετών. Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το κοντό χτένισμα που φτάνει στο πηγούνι ή μέχρι τους ώμους, είναι ιδανική επιλογή και ταιριάζει άψογα στο στιλ τους.

Φωτογραφία: NDP photo agency
Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE