Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας
Άννα Βίσση-Νίκος Καρβέλας/Φωτογραφία: NDP photo agency
INSTAGRAM

Throwback: H Άννα Βίσση με χρυσό φόρεμα Versace και ο Νίκος Καρβέλας με λαδωμένο τζιν


Η Αννα Βίσση έκανε ένα flashback στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα 90s που η ίδια φαίνεται ότι θυμάται με νοσταλγία.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Aννα Βίσση μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφία από την εποχή που εμφανιζόταν μαζί με τον Νίκο Καρβέλα στη σκηνή και τραγουδούσαν τις μεγάλες επιτυχίες τους που άφησαν ιστορία στην ελληνική ποπ μουσική.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram την βλέπουμε να φοράει ένα χρυσό φόρεμα Versace και τον Νίκο Καρβέλα τζιν και λευκό T-shirt. H Αννα Βίσση διευκρίνισε για την στιγμή αυτή: «Εγώ …Versace. Εκείνος …λαδωμένο παντελόνι που προσπάθησα αποτυχημένα να καμουφλάρω με αλεύρι. Αξέχαστες στιγμές».

Για την ιστορία, η Αννα Βίσση φόρεσε αυτό το iconic χρυσό φόρεμα Versace το 1998, όταν εμφανιζόταν στο κέντρο «Αστέρια». Αυτό το φόρεμα είναι το απόλυτο κειμήλιο της haute couture καθώςείναι το τελευταίο που σχεδίασε ο ίδιος ο Gianni Versace πριν τον δολοφονήσουν.

Δες εδώ τη φωτογραφία:

To χρυσό Versace φόρεμα είχε μπροστά έναν κεντημένο τεράστιο σταυρό και ήταν μία από τις αγορές της τραγουδίστριας που έκανε στην Ρώμη για τις εμφανίσεις της πάνω στη σκηνή.

Οι φωτογραφίες της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ενθουσίασαν τους followers καθώς πρόκειται για ένα αχτύπητο δίδυμο που αγαπήθηκε πολύ από το μουσικό κοινό και άφησε εποχή με τις επιτυχίες του.

SHARE