Βάσια Κωσταρά
Βάσια Κωσταρά/Φωτογραφία: vassia_kostara/instagram
INSTAGRAM

H Bάσια Κωσταρά φωτογραφίζει την στιλάτη μητέρα της -Δείτε πόσο μοιάζουν


Η σχεδιάστρια μόδας, Βάσια Κωσταρά, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία της μητέρας της.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 26 Νοεμβρίου, η Βάσια Κωσταρά υποδέχτηκε τη μητέρα της στο υπέροχο σπίτι της για να φάνε μαζί. Η σχεδιάστρια μόδας έχει αδυναμία στη μητέρα της, η οποία φοράει πάντα ρούχα από την συλλογή της κόρης της.

Έτσι κι αυτή τη φορά την είδαμε να φοράει μια κροκό καφέ καμπαρντίνα, ένα ριγέ σακάκι και ένα φλοράλ πουκάμισο από brand «Vassia Kostara».

Αυτή μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη μητέρα της σχεδιάστριας. Στο παρελθόν έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες της στο Ιnstagram με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως μητέρα και κόρη μοιάζουν αρκετά.

H Bάσια Κωσταρά φωτογραφίζει την στιλάτη μητέρα της -Δείτε πόσο μοιάζουν

Με αφορμή τα περσινά γενέθλια της μητέρας της, στις 20 Μαρτίου, η Βάσια Κωσταρά είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μαζί με τη μητέρα της από την παιδική της ηλικία, σημειώνοντας: «Με τίποτα στον κόσμο δε θα μπορούσα να αλλάξω το χαμόγελό που φωτίζει το πρόσωπό σου όταν με βλέπεις ευτυχισμένη! Σου χρωστάω όλα όσα είμαι και όλα όσα γίνομαι...Υ.Γ: και την τσαχπινιά με το πόδι από σένα την πήρα..Happy birthday to you mummy».

Σημειώνουμε ότι η μητέρα της Βάσιας Κωσταρά ήταν η μούσα της για τη συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο/Xειμώνας 2022-23, όπου η σχεδιάστρια αναβίωσε το στιλ των 90's. 

Δείτε τη μητέρα της Βάσιας Κωσταρά σε παλιότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η σχεδιάστρια μόδας:

SHARE