Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της
Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της/Φωτογραφία: Φωτογραφία: Bovary/Πάνος Μάλλιαρης
INSTAGRAM

H Bασιλική Ανδρίτσου φωτογραφίζει την κόρη της που παίζει με την κούκλα της


Μία τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram η Βασιλική Ανδρίτσου.

Η ηθοποιός απαθανάτισε την 3χρονη κόρη της την στιγμή που παίζει με την κούκλα της. «Παίζουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Βασιλική Ανδρίτσου γέννησε την κόρη της, Ανθένια, τον Φεβρουάριο του 2019, στα 46 της. Από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και περνά μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους στη ζωή της.

Με την κόρη της δηλώνει αυτοκόλλητη, ενώ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της μαζί της.

Aυτή τη φορά, είδαμε την μικρή Ανθένια να παίζει με την Βarbie της και το ποστ της γέμισε κόκκινες καρδιές.

Δείτε εδώ:

Μιλώντας στο Bovary για το ευτυχές γεγονός και την ηλικία που έγινε για πρώτη φορά μαμά η ίδια είπε «Μου λένε ότι δίνω αισιόδοξο μήνυμα. Εμένα δεν μου αρέσουν τα μηνύματα. Από την άλλη μια γυναίκα που προσπαθεί χρόνια μπορεί να το δει και να σκεφτεί ότι έχει ελπίδες… Είναι ένας καημός να θες να κάνεις παιδί, να το προσπαθείς. Είναι ένας καημός αβάσταχτος, ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να μπορέσουν να κάνουν. Για μένα άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος».

«Στην δική μου την οικογένεια δεν υπήρχαν παρά κάτι μακρινές θείες και ξαδέλφες που ρωτούσαν, μαζί με τους δημοσιογράφους, πότε θα παντρευτώ, πότε θα κάνω παιδί. Τώρα έχουν αρχίσει να με ρωτάνε πότε θα κάνω δεύτερο. Μα με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένοι; Δεν είναι ενοχλητικό ούτε προσβλητικό ούτε θυμώνω. Απλώς θεωρώ αυτές τις ερωτήσεις ανούσιες. Ο καθένας μας ξέρει τι θέλει, πότε το θέλει και ποια είναι η κατάλληλη στιγμή. Ετσι ήρθε και σε εμάς».

SHARE