Βασίλισσα Μάξιμα
Βασίλισσα Μάξιμα/Φωτογραφία: Splash-ideal images
QUEEN MAXIMA

H βασίλισσα Μάξιμα σε μια στιλάτη μονοχρωματική εμφάνιση -Με κοστούμι και μπότες


Η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας αγαπάει την μονοχρωμία, την οποία υιοθετεί πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό στις εμφανίσεις της.

Η κομψή γαλαζοαίματη πραγματοποίησε μια σικ εμφάνιση στη Χάγη με μονοχρωματικό look, φορώντας ένα στιλάτο κοστούμι σε πορτοκαλί χρώμα και δερμάτινες καφέ μπότες.

H βασίλισσα Μάξιμα πολλές φορές επιλέγει για τις εμφανίσεις της ρούχα σε έντονο χρώμα, όπως είναι το κόκκινο, το μπορντό και το φούξια. Αυτή τη φορά διάλεξε το πορτοκαλί για το κοστούμι της, το οποίο συνδύασε άψογα με καφέ μπότες με μυτερή μύτη (μεγάλη τάση φέτος στα παπούτσια). Το πορτοκαλί με το καφέ αποτελεί ένα σχετικά συχνό combo.

Λατρεύουμε να βλέπουμε total orange looks, αλλά αν επιθυμείτε να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο χρώμα και η επιτυχία να είναι δεδομένη, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το καφέ.

H βασίλισσα Μάξιμα σε μια στιλάτη μονοχρωματική εμφάνιση -Με κοστούμι και μπότες

Όταν μιλάμε για royal fashion icons, η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας ανήκει σίγουρα στην βασική 5άδα. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να φοράει ένα κοστούμι σε πορτοκαλί χρώμα, το οποίο είναι από το brand Joseph και το συνδύασε με ασορτί μπλούζα από μέσα και Gianvito Rossi καφέ μπότες.

Δείτε τη φωτογραφία της:

Φωτογραφία: Splash-ideal images

Tο πορτοκαλί είναι σίγουρα ένα δύσκολο χρώμα που πολλές αντιμετωπίζουν διστακτικά, ίσως επειδή προβληματίζονται όσον αφορά τους συνδυασμούς που μπορούν να τολμήσουν. H βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας το συνδύασε με καφέ και ήταν υπέροχη!

SHARE