Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας/Φωτογραφία: ΑP images
QUENN RANIA

H βασίλισσα Ράνια με τις δύο κούκλες κόρες της -To οικογενειακό πορτρέτο για τα γενέθλιά τους


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε τα γενέθλια της πριγκίπισσας Ιμάν και της πριγκίπισσας Σάλμα.

Οι δύο όμορφες κόρες της έχουν γενέθλια με μια ημέρα διαφορά: η Ιμάν γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 και η Σάλμα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000.

H περήφανη μητέρα τους θέλησε να τους ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά μέσα από το προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε ένα οικογενειακό πορτρέτο τους, όπου μητέρα και κόρες φορούν λευκά τοπ και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια των δύο πριγκιπισσών.

Δείτε το βίντεο:

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έχει τέσσερα παιδιά, όπου μάλιστα ο ο μεγαλύτερος γιος της, ο 27χρονος Χουσεΐν, ευχήθηκε στις αδελφές του δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μαζί τους.

Στη λεζάντα σημείωσε: «Εύχομαι στις μικρές αδελφές μου Σάλμα και Ιμάν να έχουν ευτυχισμένα γενέθλια».

Η Ράνια Αλ Γιασίν παντρεύτηκε τον βασιλιά Αμπντάλα Β΄ της Ιορδανίας στις 10 Ιουνίου του 1993 και ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που παντρεύτηκαν 4 μήνες μετά τη γνωριμία τους.

Η Ράνια εξομολογήθηκε σε μια συνέντευξή της: «Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Οταν συνάντησα τον Αμπντάλα αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες  από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου». 

SHARE