Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά/Φωτογραφία: Vicky Kaya/instagram
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

H Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα -Ντυμένες στα λευκά, με τζιν και πουκάμισο


Η Βίκυ Καγιά έχει αδυναμία στη μητέρα της, Αλεξάνδρα, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε συνεντεύξεις της για τον ισχυρό δεσμό που έχουν. 

Πρόσφατα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες όπου την βλέπουμε με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, να είναι ντυμένες στα λευκά.

Μητέρα και κόρη φόρεσαν τζιν, λευκό πουκάμισο και sneakers και πόζαραν μαζί χαμογελαστές. H φωτογράφιση έγινε για την καμπάνια της εταιρίας «Great» που ανήκει στην Βίκυ Καγιά.

«Ήταν 17 ετών όταν με έφερε στον κόσμο, οπότε ουσιαστικά έχει μεγαλώσει μαζί μας. Με τον αδελφό μου είχαμε μια πολύ χαρούμενη παιδική ηλικία. Όταν ήμουν στην εφηβεία, χάλασαν τα πράγματα και διαταράχτηκε η ισορροπία, γιατί οι γονείς μου χώρισαν. Εκείνη την περίοδο ξεκινούσα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ, οπότε συνέβησαν όλα την κατάλληλη στιγμή. Ήταν για μένα διέξοδος» έχει σημειώσειη Βίκυ Καγιά στο παρελθόν, μιλώντας για τη μητέρα της, Αλεξάνδρα.

H Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα -Ντυμένες στα λευκά, με τζιν και λευκό πουκάμισο

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε στον φωτογραφικό μαζί με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, με την οποία μοιάζει αρκετά για τις ανάγκες διαφημιστικής καμπάνιας. Η φωτογράφιση έγινε για την εταιρία «Great», μιας πολυβιταμίνης που έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό.

Η Βίκυ Καγιά και η μητέρα της πέρα από την ομοιότητα, είναι πολύ δεμένες και αυτό φαίνεται, καθώς είναι συνεχώς η μία στο πλευρό της άλλης.

«Δεν διαφωνώ με την κόρη μου σε τίποτα. Πιστεύω πως κανείς δεν πρέπει να έχει λόγο στο πώς μεγαλώνει ένας άνθρωπος τα παιδιά του. Εγώ μεγάλωσα μόνη μου τη Βίκυ και τον Σταύρο και θυμάμαι πως όταν επενέβαινε η μητέρα μου θύμωνα. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο και με το παιδί μου. Γι’ αυτό ακόμη και αν πει κάτι που δεν με βρίσκει σύμφωνη ή αν τα μαλώσει μπροστά μου, δεν παίρνω ποτέ θέση» έχει δηλώσει η Αλεξάνδρα Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

SHARE