Βίκυ Κουλιανού
Βίκυ Κουλιανού/Φωτογραφία: Vicky Koulianou/instagram
SO SEXY

H Βίκυ Κουλιανού με μαύρο κορμάκι και μποτάκια -Για πάντα supermodel με απίθανο κορμί


Η Βίκυ Κουλιανού γνωρίζει τα μυστικά της μόδας ως ένα γνήσιο supermodel.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα supermodels της Ελλάδας και έχει διανύσει χιλιόμετρα στη πασαρέλα διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στο χώρο της μόδας. Oλα ξεκίνησαν από μια συνάντηση με τον Μιχάλη Ασλάνη σε ένα λεωφορείο όταν η Βίκυ Κουλιανού ήταν 16 χρονών και αμέσως διέκρινε την δύναμη του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της.

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν ένα από τα διασημότερα μοντέλα που μεσουράνησαν την δεκαετία του '90 στην Ελλάδα και μία από τις λίγες Ελληνίδες με σημαντικές συνεργασίες στο εξωτερικό. Στο προφίλ της στο Instagram βλέπουμε φωτογραφίες της από το σήμερα που συνεχίζει το μόντελινγκ, αλλά και από το παρελθόν όταν συνεργάστηκε για μεγάλους οίκους της μόδας.

Σε πρόσφατο ποστ στο Instagram είδαμε μια φωτογράφιση που έκανε φορώντας μαύρο κορμάκι και μποτάκια. Χωρίς να φοράει καλσόν, τα εντυπωσιακά πόδια της τραβούν την προσοχή. Η όμορφη Ελληνίδα με τα δίμετρα πόδια παραμένει εντυπωσιακή μέχρι σήμερα.

Η ίδια πρόσφατα μίλησε στους δημοσιογράφους και παραδέχτηκε: «Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτό. Είμαι πάνω από τα άντα! Προτιμώ να με φλερτάρουν ηλικίες κοντά στην ηλικία μου, δεν έχω ανασφάλειες ώστε να με φλερτάρουν μικρότεροι άντρες. Το φλερτ είναι χαρά και ζωή».

Η Βίκυ Κουλιανού έχει αποκαλύψει την ηλικία της σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Αύγουστο του 2023 στη Σάσα Σταμάτη και τα «Παραπολιτικά». «Είµαι 53 χρόνων, δεν κρύβω την ηλικία µου. Τα τελευταία χρόνια κάνω διατροφή και προσέχω τον τρόπο ζωής µου. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το DNA. Επιπλέον, δεν πίνω καφέ και δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο κολυµπάω το καλοκαίρι. Αυτή είναι η καλύτερη γυµναστική µου. Βαριέµαι το γυµναστήριο» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

SHARE