Η Δανάη Μιχαλάκη
Η Δανάη Μιχαλάκη/Φωτογραφία: Agis Michalakis/instagram
INSTAGRAM

H Δανάη Μιχαλάκη στον φωτογραφικό φακό του αδελφού της, Αγη


Η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε μια καλλιτεχνική φωτογραφία της στο Instagram, την οποία όπως σημείωσε η ίδια είναι τραβηγμένη από τον αδελφό της, Αγη.

Η Δανάη Μιχαλάκη μπήκε στη ζωή μας το 2019 μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», η οποία αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.  

Η γνωστή ηθοποιός για όσους δεν γνωρίζουν έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό τον Αγη, ο οποίος είναι φωτογράφος.

Αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ του Αγη Μιχαλάκη στο Instagram θα δει ότι η αδελφή του πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις υπέροχες φωτογραφίες του.

Τα δύο αδέλφια φαίνεται να έχουν πολύ ισχυρό δεσμό και μάλιστα η Δανάη Μιχαλάκη έχει μεγάλη αδυναμία στον Αγη. Στον γάμο της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου στη Σύρο, ο πατέρας της και ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και ο αδελφός της, Αγης, την παρέδωσαν στο γαμπρό.

Δείτε εδώ την πρόσφατη φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη από τον αδελφό της:

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός έχει σημειώσει: «Οι γονείς μου είναι οι καλύτεροι τηλεθεατές μου. Δεν χάνουν επεισόδιο. Είναι πολύ υπερήφανοι για μένα. Ακόμη και ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο οποίος δεν βλέπει τηλεόραση, μάλιστα δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του, έχει δει ένα επεισόδιο της σειράς… Η γνώμη του πατέρα μου Γιώργου Μιχαλάκη όμως είναι αυτή που μετράει πιο πολύ για μένα, καθώς είναι ηθοποιός, και μάλιστα πολύ καλός».

Δείτε φωτογραφίες του αδελφού της:

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Δανάης Μιχαλάκη από τον αδελφό της:

SHARE