Η Demy με κορδέλα στα μαλλιά
H Demy μόλις πήρε το πτυχίο της/Φωτογραφία: Demy/instagram
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ INSTAGRAM

H Demy πήρε το πτυχίο της Νομικής και έγινε η ορκωμοσία μέσω Ζoom


Ευχάριστα νέα για την Demy καθώς πήρε το πτυχίο της Νομικής.

Η τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη και δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram από την ορκωμοσία της που έγινε διαδικτυακά στις 25 Φεβρουαρίου.

Η Demy σημείωσε χαρακτηριστικά: « Sooo... this happened today. Ορκίστηκα πτυχιούχος Νομικής..; ορκίστηκα νομικός..; αποφοίτησα από τη Νομική... πώς το λένε;! Πήρα πτυχίοοοο! Τώρα αλήθεια... περιμένατε ότι δεν θα έκλαιγα; 😜 ΥΓ. Ευχαριστώ το youtube για τα ηχογραφημένα χειροκροτήματα!».

Δεν είναι τυχαία επιλογή της Demy που σπούδασε Νομική καθώς τον ίδιο δρόμο έχει ακολουθήσει η αδελφή της και ο πατέρας της.

Δείτε το βίντεο:

Η Demy πρόσφατα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δήλωσε για το πτυχίο της: «Μετά από 10-11 χρόνια δεν ξέρω αν αξίζω συγχαρητήρια. Έγινε, όμως, με πολύ κόπο και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου. Και στις 25 του μήνα έχουμε την ορκωμοσία μέσω internet».

Παλιότερα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Το τραγούδι ήταν πάντα όμως η εσωτερική μου ανάγκη. Αν δεν είχαν έρθει έτσι τα πράγματα καλλιτεχνικά, θα μου άρεσε να γίνω δικηγόρος, αλλά μέσα μου πάντα κάτι θα με έτρωγε.»

SHARE